Telecomprovider Bereik lanceert Webphone: Nu ook gratis bellen met een vast nummer via je browser

Bereik B.V.

Weena 505

3013 AL Rotterdam

 

PERSBERICHT

 

Telecomprovider Bereik lanceert Webphone: Nu ook gratis bellen met een vast nummer via je browser

Rotterdam, 28 september 2021 – Zakelijke telecomprovider Bereik, aanbieder van vaste en regionale telefoonnummers, heeft op 22 september de Webphone gelanceerd. Hiermee is bellen via de browser realiteit bij Bereik. Klanten hebben al langere tijd aangegeven dat zij graag wilden bellen via de computer. 

 

De nieuwste technologie

De technologie waarmee Bereik de Webphone heeft ontwikkeld is een nieuwe technologie: WebRTC. Dit maakt het bellen via de browser mogelijk, zonder externe plugins of apps. De Webphone is bereikbaar vanuit de vertrouwde Mijn Bereik-omgeving. Dit maakt de implementatie voor de klant laagdrempeliger en veiliger. 

 

Binnen 9 maanden gelanceerd

Na 7 maanden programmeren en 1,5 maand bèta testen heeft Bereik de Webphone deze week succesvol gelanceerd. De Webphone van Bereik is gratis beschikbaar voor alle klanten, inclusief afnemers van een proefabonnement. 

 

Nu al veelvuldig gebruikt

De eerste reacties van klanten zijn niets anders dan lovend. Een groot voordeel, volgens de eerste gebruikers, is de gebruiksvriendelijkheid. Het maakt het voor de eindgebruiker, veelal startende ondernemers en ZZP’ers, vele malen makkelijker om kwalitatieve klantenservice te bieden:

 

“De Webphone is fantastisch! Een absolute uitkomst voor mij als ondernemer.” 

EINDE PERSBERICHT

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over de Webphone kunt u contact opnemen met Janine Wilbrink, 085-0609000, j.wilbrink@bereik.io. Foto’s in hoge resolutie zijn beschikbaar op aanvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *