Spectralink wint onderscheidingen bij DECT 2021 voor draadloze technologieoplossingen voor ondernemingen

Spectralink’s unieke VIP DECT Server One en AMIE voor DECT staan in de schijnwerpers op het internationaal mobiliteitsevenement voor ondernemingen

Horsens, dENEMARKEN  22 oktober 2021- Spectralink, een toonaangevende internationale leverancier van bedrijfsmobiliteitsoplossingen, is verheugd aan te kondigen dat haar VIP DECT Server One en AMIEvoor DECT-producten respectievelijk een speciale vermelding hebben gekregen en categoriewinnaar zijn geworden bij de DECT Awards 2021.  Deze belangrijke industrieprijs wordt uitgereikt door het DECT Forum, de internationale vereniging van de draadloze thuis- en bedrijfscommunicatiesector.

De prestigieuze vakjury, bestaande uit Dr. Mike Short (Chief Scientific Adviser van de Britse regering) en Adrian Scrase (CTO, ETSI), was van mening dat de Spectralink-oplossingen de volgende specifieke categoriedoelstellingen ondersteunen:

  • VIP DECT Server ONE, een eervolle vermelding in de categorie Business From Home, die “innovaties beloont die helpen om werknemers verbonden en productief te houden terwijl ze thuis werken”.
  • AMIE voor DECT is de winnaar van de categorie “Achter de schermen”, een beloning voor een technologie die “een belangrijke rol speelt bij het leveren van diensten en voordelen, maar die zelden door het publiek wordt gezien”.

Nu bedrijven de basis leggen voor systemen die werknemers niet langer vastpinnen op specifieke IP-eindpunten en een hogere productiviteit stimuleren, worden oplossingen zoals Spectralinks VIP DECT Server ONE, waarmee grote, gedistribueerde bedrijven één virtueel netwerk met een gemeenschappelijk controlepunt kunnen creëren, belangrijke aanjagers van meer efficiëntie.

Dit systeem legt ook de basis voor efficiënt gecentraliseerd beheer zoals aangeboden door AMIE voor IP-DECT, dat een eenvoudig cloudgebaseerd dashboard biedt om de operationele status van servers op meerdere locaties te visualiseren, de gesprekskwaliteit te bewaken en gegevens over gespreksvolume te monitoren om ervoor te zorgen dat het netwerk de nodige belasting ondersteunt voor optimale communicatie en ervoor te zorgen dat DECT-servers niet onderbenut blijven.

“We zijn erg blij met deze erkenningen voor onze oplossingen, omdat ze een erkenning zijn van onze voortdurende inspanningen om de verwachtingen van de markt op het gebied van innovatie en bruikbaarheid te overtreffen en bedrijven te ondersteunen in hun digitale transformatieproces,” verklaarde Julien Bertheuil, Managing Director EMEA bij Spectralink Corporation. “Ons bedrijf heeft een lange en succesvolle geschiedenis in de DECT-sector, maar aangezien het hier gaat om enkele van onze nieuwste oplossingen, kunnen de prijzen worden gezien als een duidelijke indicatie dat we ons in de juiste richting bewegen en inspelen op de opkomende mobiliteitsbehoeften van bedrijven op een manier die zowel innovatief als actueel is.”

###

Over Spectralink Corporation 

Als bekroonde onderneming op het gebied van mobiele technologie houdt Spectralink zich al 30 jaar bezig met het transformeren van de manier waarop onze klanten werken en communiceren. Dankzij onze vastberaden focus op het leveren van buitengewone prestaties maken wij mobiele werkomgevingen mogelijk en bieden we onze klanten en partners de kans om te onderzoeken wat er daarnaast nog allemaal mogelijk is. Met onze ondernemingsgerichte, best-in-class mobiele oplossingen staan we direct naast onze klanten, ongeacht hun locatie en werkwijze.  Onze medewerkers, onze inzet voor innovatie en onze passie vormen de sleutel tot ons succes.

Ga voor meer informatie naar http://www.spectralink.com

Over het DECT-Forum

DECT is een wereldwijd toegepaste draadloze technologie voor de korte afstand, met belangrijke kenmerken zoals veiligheid, betrouwbaarheid en maturiteit. De missie van het DECT Forum is het ondersteunen van een samenwerkingsomgeving van de DECT-sector en het aansturen van programma’s voor de ontwikkeling en verbetering van draadloze DECT-technologie om de verwachtingen op het gebied van draadloze communicatie te overtreffen en te voorzien in de steeds veranderende technologiebehoeften van de wereld. www.dect.org

 

###

Josephine Ornago

OutspokenPR

josephine@outspokenpr.com

+39 3662250305

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *