scope 12 & solar veiligheid

Scope 12 & solar veiligheid

Veiligheid van Solar systemen is een ‘hot’ item. Hoe vaak komt het wel niet voor dat een zonnepaneelinstallatie in brand vliegt doordat het onjuist is aangelegd. Slecht op elkaar aangesloten kabels en stekker, geen vereffening, noem maar op. Dat kan brand veroorzaken. Om de branden zo veel mogelijk te beperken is de scope 12 regeling in het leven geroepen. Maar.. waar moet je als installateur of inspecteur dan allemaal rekening mee houden?

Om jou dat uit te leggen, slaan giganten (uit de solar wereld) Mark van Esdec samen met Allart van Omega een webinar over Scope 12 & Solar veiligheid.

Om een tipje van de sluier op te lichten van deze webinar geeft Allart van Omega alvast wat prijs; ’Scope 12? Je moet je vooral geen zorgen maken over de scope 12 regeling. Hij is juist hartstikke leuk, én vooral makkelijk. De scope 12 regeling is juist één compleet geheel, want eerst hadden we allerlei eilanden. ’

Mark van Esdec laat zien hoe de veiligheidsaspecten in Scope 12, zoals aarden en vereffenen, in het systeem FlatFix Fusion verwerkt zijn in de nieuwste producten én je gaat aan de slag met het gebruik van het ClickFit EVO montagesysteem voor golfplaat-, pannen- en staal dak.

De webinar gaat online van start op 14 januari om 14:00!

Inschrijven kan hier: https://attendee.gotowebinar.com/register/1508021290596072975

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *