Salure lanceert BrynQ: De AI-gestuurde HR & Payroll Integration Cloud

Vandaag lanceert Salure, speler op gebied van internationale HR– en salarisadministratie, officieel BrynQ – een baanbrekende AI-gedreven Integration Cloud. Dit innovatieve platform transformeert de manier waarop bedrijven hun HR- en loonadministratieprocessen beheren, door geavanceerde AI-capaciteiten te combineren met uitgebreide kennis van HR en payroll.

Jaco van Hengel, Partner bij Salure, benadrukt het belang van zo’n oplossing in het huidige landschap waar talloze softwaretools HR ondersteunen, maar vaak leiden tot datasilo’s en inefficiënties, met name in een mondiale context. “BrynQ is ons antwoord op deze uitdagingen, en biedt een ongeëvenaarde integratiecloud die HR & payroll kennis, efficiëntie en snelheid samenbrengt, met als fundament AI”.

Erwin Vink, Manager Data & Analytics bij Salure en BrynQ, gaat verder in op de unieke kenmerken van BrynQ. “Onze kernprincipes zijn het versterken van bedrijven met data en het moeiteloos maken van data-integratie. BrynQ onderscheidt zich met AI-gedreven maatwerk koppelingen, waardoor efficiëntie, eersteklas gegevensbeveiliging en klantgerichtheid worden gewaarborgd,” legt Erwin uit.

Belangrijkste voordelen van BrynQ:

  • Verbeterde operationele efficiëntie met AI: Door gebruik te maken van BrynQ’s AI-gedreven integratiecloud kunnen bedrijven hun HR- en loonadministratieprocessen aanzienlijk stroomlijnen. Deze technologie vereenvoudigt het creëren van interfaces en workflows, waardoor gebruikers tijd besparen en handmatige inspanningen verminderen. De AI-agent die directe toegang biedt tot de deskundige kennis van Salure, verbetert verder de productiviteit en besluitvorming.
  • Geoptimaliseerde gebruikerservaring: De klantgerichte aanpak van BrynQ, gekenmerkt door een methodische test-gedreven integratie en real-time expertmonitoring, zorgt voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring. Dit resulteert in minder fouten, een snellere opzet en een soepelere werking, wat allemaal bijdraagt aan verhoogde gebruikerstevredenheid en vertrouwen in het systeem.
  • Gegarandeerde gegevensbeveiliging en continue vooruitgang: Het team van BrynQ hanteert de hoogste normen van gegevensbeveiliging, zoals blijkt uit zijn ISO27001-certificering en rigoureuze jaarlijkse beveiligingsupdate. Dit biedt bedrijven zekerheid met betrekking tot de veiligheid van hun gevoelige gegevens. Bovendien betekent de toewijding van BrynQ aan voortdurende innovatie dat gebruikers profiteren van een platform dat continu wordt geüpdatet om te voldoen aan de nieuwste industriestandaarden en gebruikersbehoeften.

BrynQ is niet zomaar een tool, maar revolutioneert het beheren van HR en Payroll. Het verbindt administratieve eilanden en stelt bedrijven in staat om met vertrouwen nieuwe uitdagingen aan. “Onze missie is duidelijk – bedrijven in staat stellen om data een sleutel tot hun succes te maken, en BrynQ is onze toewijding aan die missie,” concludeert Erwin.

Vanaf 1 februari 2024 is het BrynQ platform beschikbaar en wordt de AI-functionaliteit stapsgewijs onder bestaande klanten van Salure uitgerold. Nieuwe gebruikers kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst om gebruik te maken van de AI-functionaliteit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *