Royal Joh. Enschedé en Prindustry lanceren alles-in-één diplomaplatform

Diploma Support biedt een alles-in-één serviceplatform voor het bestellen, produceren en afleveren van diploma’s voor onderwijsinstellingen. Gemak staat voorop, met de belofte dat het gehele logistieke proces is beveiligd. De innovatieve diplomaservice is een product van Royal Joh. Enschedé in samenwerking met Prindustry.

 

Elk jaar studeren duizenden studenten af. Ze ontvangen hun diploma samen met een cijferlijst in een fraaie diplomamap. Een mooi bewijs voor de student, maar veel werk voor examencommissies. Diploma Support maakt dit diplomaproces eenvoudiger. Met Diploma Support organiseert een onderwijsinstelling het hele traject vanaf één platform. Elke universiteit, HBO of MBO krijgt een snelle en veilige manier om online diploma’s te genereren, te bestellen en te verzenden.

 

Adriaan Kamphorst, Royal Joh. Enschedé: “We bieden een optimaal beveiligd proces voor het hele diplomatraject. Van opmaak en bestellen tot printen en afleveren. Elk document is voorzien van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals een microtekst in de digitale handtekeningen. De waardedocumenten leveren we via beveiligd transport af op de gewenste locatie. In slechts een paar stappen ontvangt de onderwijsinstelling zo alle persoonsgebonden diploma’s. En dat altijd binnen de strengste veiligheidskaders. Diploma Support waarborgt onvervalsbare diploma’s.”

 

Voor de automatisering van dit diplomaproces is Royal Joh. Enschedé een samenwerking aangegaan met softwareontwikkelaar Prindustry. Prindustry heeft alle onderdelen van het proces in één platform ontwikkeld. “Medewerkers die toegang krijgen tot het platform, kunnen de gewenste diploma’s en bijbehorende documenten online selecteren”, vertelt Ramon van Wingerden van Prindustry. “Wanneer er een bestelling wordt geplaatst, worden alle studentgegevens gekoppeld aan de diploma’s. Er volgt een PDF die ter goedkeuring naar de toegewezen medewerkers gaat. De goedgekeurde bestanden gaan vervolgens in productie bij Royal Joh. Enschedé. Zo zetten we samen met Diploma Support een innovatief en zeer veilig product neer. 100% gemak en toch veilig!”

 

Bekijk de website: https://diplomasupport.com/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *