Priemo, het duurzame alternatief!

Priemo is het nieuwste merk in de wereld van elektronica. Priemo is het beste duurzame merk voor state-of-the-art batterijen, voedingen en accessoires voor gebruik in of met Apple MacBooks. Priemo blaast MacBooks een nieuw én beter leven in. Priemo verrast door méér te bieden dan anderen. Vanaf 23 maart 2021 kunt u alle Priemo producten verkrijgen op www.priemo.com.  

Duurzaamheid staat centraal
De berg elektronisch afval wordt steeds groter, slechts één zesde wordt momenteel gerecycled. Bovendien  worden we continue verleid tot het kopen van nieuwere apparaten en doen fabrikanten tegelijkertijd hun uiterste best om langer gebruik van apparaten te ontmoedigen. Een oudere Apple MacBook kan met wat kleine aanpassingen nog prima functioneren en het draagt bij met het verminderen van de groei van de afvalberg. Met Priemo batterijen en voedingen verlengt u gemakkelijk de levensduur van uw MacBook. Priemo producten worden gebruikt o.a MacLeasy (www.macleasy.nl), een bedrijf gespecialiseerd in technisch levensduurverlenging van tot 12 jaar oudere MacBooks, door middel van reparatie, onderhoud en data recovery diensten. Deze diensten worden uitgevoerd door kwetsbare jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking.

Waar staat Priemo voor?
Priemo wil een positieve bijdrage leveren aan een vermindering van de groei van de elektronische afvalberg door het aanbieden van betaalbare kwaliteitsonderdelen en -accessoires voor gebruik in hoogwaardige MacBook. Priemo producten zijn volwaardige alternatieven voor de originele merkonderdelen en -accessoires. Bovendien worden onze producten geproduceerd door gerenommeerde bedrijven met jarenlange ervaring. Door onze structuur en werkwijze zijn we in staat om hoge kwaliteit betaalbaar te houden, waardoor het economisch verantwoord wordt om uw MacBook langer in gebruik te hebben.

Huidige assortiment
Priemo is het eerste en beste alternatief naast de originele onderdelen en accessoires. In vergelijking met andere alternatieve producten, biedt Priemo u méér. Priemo is uw leverancier voor state-of-the-art accu’s, adapters en accessoires. De accu’s in Priemo’s assortiment zijn gelijk aan of bieden zelfs meer capaciteit dan de originele accu. De keurmerken bevestigen de kwaliteit en veiligheid van het gehele assortiment. En met de voordelige prijsstelling is het een no-brainer om een MacBook op deze manier een upgrade te geven, waardoor deze er weer een aantal jaar tegen aan kan. Priemo’s vertrouwen in haar assortiment is zo groot dat er een 2-jarige garantie op alle producten zit. Priemo staat voor premium producten en meer, veel meer. 

Voor de reseller
Via deze link vindt u informatie over de mogelijkheden om Priemo producten te verkopen. Uiteraard staan we u ook graag te woord op  tel 085 0607650 of sales@priemo.com  om inhoudelijk aan u de voordelen en margestructuur toe te lichten.

Voor meer informatie of vragen over Priemo:
Priemo
Postbus 1786
5602BT Eindhoven
Tel: 085 0607650
info@priemo.com
www.priemo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *