Notion technologies bindt de strijd aan met de geluidsoverlast

—————————PERSBERICHT—————————————

Notion technologies bindt de strijd aan met de geluidsoverlast

LOCHRISTI (B) –  Notion technologies bvba haalt met Focusonics de oplossing binnen tegen geluidsoverlast. Geluidspolutie is na lucht- en licht polutie de oorzaak van diverse gezondheidsproblemen.  Wim Mussche, zaakvoerder van Notion technologies legt uit:

“Denk bijvoorbeeld aan winkelcentra. Gezien hun bruisende karakter, weten we dat dit lawaaierige omgevingen zijn. Niettegenstaande dat geluid een integraal onderdeel vormt van de winkelbeleving is het in vele gevallen te veel. Het is ongepast en soms zelf agressief. Het gaat in tegen de doelstelling om klanten zich welkom te laten voelen. Onderzoek heeft immers aangetoond dat geluidsoverlast kan leiden tot 28% daling van de omzet. Immers bij het ervaren van dit vreselijke geluid zal een aanzienlijk aantal klanten geneigd zijn om sneller te vertrekken en niet meer terug te komen. Hetzelfde geldt voor horeca of andere openbare plaatsen.”

De oplossing? Net zoals de aandacht op bepaalde plaatsen wordt benadrukt door een bundel van licht is dit nu ook mogelijk met een bundel van geluid. Dit geluid wordt enkel waargenomen in een beperkte ruimte. Er mag zelfs buiten zie zone beperkte omgevingsmuziek te horen zijn. De twee gaan niet met elkaar interfereren. 

 

Notion technologies is actief in Benelux met diverse innovaties die te maken hebben met digital signage en Digital out of home advertising. Zij hebben hun sporen verdiend met foto-en video marketing, 3D holografische projectie en nu ook directionele luidsprekersystemen. 

Meer over deze technologie is te vinden op onze website  https://www.hyperfocus.be/focusonics-speaker/

———————————————————————————————————————

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Mussche op nummer 0032(0) 496 52 92 32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *