Milieuvriendelijk Telefoon Hoesje van LEAFF

LEAFF is een Nederlandse onderneming die bewustwording onder de consumenten wil creëren over al het plastic afval. Opgericht door 4 gemotiveerde en enthousiaste studenten. LEAFF heeft een accessoirelijn opgezet voor de iPhone 11 en 12 series. De hoesjes van LEAFF zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch afbreekbaar materiaal en worden geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Volledig vrij van lood, BPA en siliconen maakt de LEAFF hoesjes 100% composteerbaar. Naast het duurzame product zal de verpakking bestaan uit FSC papier en zullen de verzendenveloppen bestaan uit gerecycled karton.

Om onze klanten direct te verwelkomen maken wij gebruik van een persoonlijk berichtje door middel van groeipapier. Op dit papier verwelkomen wij de klant in onze community, bedanken wij ze voor de aankoop en voor het bijdragen aan het milieu. In het groei papier zijn zaden voor de bloem vergeet-me-nietjes opgenomen. De consument heeft bij ons ook de mogelijkheid om de oude plastic hoesjes te retourneren, zodat wij ze op de juiste manier kunnen recyclen. Waardoor deze (plastic) producten niet in het milieu terecht kunnen komen.

Op de bovenstaande manier hebben we al op twee fronten ingespeeld. Dit houdt in; een duurzaam product en het recyclen van plastic afval. Wij van LEAFF zijn van mening dat plastic afval een serieus probleem is in de wereld en willen dit dan ook groots aanpakken. Er is een akkoord bereikt tussen LEAFF en het Wereld Natuur Fonds waarin wij per verkocht product een donatie zullen doen om zo het WNF te steunen en samen te streven naar een betere wereld.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *