Micro Focus introduceert OPTIC waarmee organisaties hun IT tegen lagere risico’s en kosten kunnen transformeren

Micro Focus (LSE: MCRO; NYSE: MFGP) heeft tijdens Micro Focus Universe 2021 de release aangekondigd van OPTIC (Operations Platform for Transformation, Intelligence and Cloud). Dit platform geeft IT de mogelijkheid om met ingebouwd en onbeperkt gebruik van intelligentie de cloud te optimaliseren.

Digitale transformatie blijft strategische veranderingen in de organisatie aanjagen, Micro Focus OPTIC is een van de manieren waarop Micro Focus klanten helpt voort te bouwen op wat al werkt, en transformatie op een hightech, low-drama manier te benaderen. De in de core ingebedde intelligentie van Micro Focus OPTIC levert uitgebreide analysemogelijkheden, omdat het alle data die wordt geproduceerd binnen steeds complexer wordende IT-omgevingen, normaliseert, opslaat en een betekenis geeft – inclusief de meeste monitoringtools van derde partijen. OPTIC stelt teams daarnaast in staat om cloudservices gecombineerd met een on-premise benadering, te monitoren, beheren en besturen—waardoor de klantervaring en het bedrijfsrendement worden gemaximaliseerd. 

Met zo’n hybride infrastructuur kunnen bedrijven het beheer van prestaties en beschikbaarheid samenvoegen en tegelijkertijd de nieuwe mogelijkheden en opties voor multi-cloudimplementaties omarmen.

 

Meer informatie

Meer over Micro Focus OPTIC in deze blog post

Link naar het originele bericht.

 

Over Micro Focus

Micro Focus levert enterprise software aan 40.000 klanten wereldwijd zodat zij hun zaken kunnen doen, kunnen transformeren en aanpassen. Met een uitgebreid portfolio, onderbouwd door een robuust ecosysteem van analytics, levert Micro Focus oplossingen waarin de klant centraal staat, die de kloof tussen bestaande en opkomende technologieën overbruggen en organisaties de mogelijkheid geven slim digitaal te transformeren: High Tech, Low Drama. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *