Metaverse 3D, the next big thing

 

Acvivation wise opent met METAbox3D een venster op de Metaverse 3D 

Voor deze ene keer denkt het innovatie netwerk “activation wise” met Metabox3D eens binnen de box. ???? .
Eenvoudig uitgelegd is het een kast waarbinnen mensen in ware grootte met elkaar kunnen communiceren, waar ook ter wereld.
Gebruikers van deze technologie is elk bedrijf of instantie die dit educatief, bedrijfsmatig, voor merk activatie, of “just for fun” inzetten.
 
Volgens Wim Mussche, partner van het Europese brand activation network is de tijd rijp voor een goed onderbouwde markt introductie. Die volgt na een geslaagde try out op Digital Contruction Brussels en maandenlang diepgaand markt onderzoek. 

Om te begrijpen welk antwoord Metabox3d biedt op de toenemende vraag, is het belangrijk om te weten wat de Metaverse 3D inhoudt.

Techtarget, een toonaangevende online tech-site verduidelijkt

“De metaverse is wat velen in de computerindustrie de volgende iteratie van internet noemen: één enkele, gedeelde, meeslepende, aanhoudende virtuele 3D-ruimte waar mensen het leven ervaren op manieren die ze in de fysieke wereld niet zouden kunnen. Overspringen van virtuele naar fysieke wereld hoort hier ook bij.

METAbox3D als onmisbare schakel 

Iedereen kent wel VR brillen waar je veilig het meest angstaanjagende avontuur kan beleven. Onze technologie heeft echter geen hinderlijke bril nodig. In een box vindt men 4K-resolutie beelden met hoogwaardige hifi-audioluidsprekers, bewegingscamera en interactief touchscreen om een volledig meeslepende ervaring te creëren.

Hoe ziet activation wise de toekomst?

Wij zijn van plan om de toekomst vooruit te helpen met innovatieve activeringen in België en de ons omringende landen.

Activation wise verhuurt units voor plug and play installaties en campagnes. Partners zijn steeds welkom. Zelfs aankoop is mogelijk.

Het baanbrekende holografische 3D-platform biedt zowel live als vooraf opgenomen inhoudsmogelijkheden.

Opnames in gespecialiseerde opnamestudio’s worden in ons beheer uitgevoerd. De inhoud kan vervolgens in realtime naar meerdere plaatsen tegelijk kan worden uitgezonden. 

Wie is Activation wise?

  • Activation wise is een samenwerkingsverband tussen diverse expertises zonder ingewikkelde structuren. Reeds jaren worden continue inspanningen op het vlak van onderzoek en ontwikkeling geleverd. Deze inspanningen worden onderbouwd door een sterke verankering in de ons omringende landen. We worden beschouwd als niche speler die meeslepende oplossingen levert voor bedrijven en andere instanties. 

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *