Message To The Moon komt bedrijven met thuiswerkend personeel tegemoet

Message To The Moon steekt thuiswerkende ondernemers een hart onder de riem. Het bedrijf biedt namelijk 6 maanden lang haar clouddiensten gratis aan. Door het nieuwe normaal werken steeds meer mensen vanuit huis. Dit kan voor ondernemers grote uitdagingen met zich meebrengen, zoals de beschikbaarheid van de software en bestanden van het bedrijf. Op deze manier wil Message To The Moon bedrijven in ieder geval op dit punt hulp bieden.

Met Clouddiensten kunnen bedrijven bestanden op een digitale server opslaan, inzien en bewerken. Op deze manier kunnen de werknemers altijd bij de bestanden en kunnen ze efficiënt samenwerken. Dit is vooral handig wanneer bedrijven thuiswerken, omdat de digitale server voor iedereen met een internetverbinding toegankelijk is. Bedrijven zijn dus niet meer afhankelijk van een fysieke server, zoals een computer, die op kantoor staat.

Thuiswerken komt tegenwoordig steeds vaker voor en het lijkt erop dat dit ook na de pandemie populair zal blijven. Uit een onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid blijkt dat de meeste mensen dit één tot drie dagen per week willen blijven doen.

De toename in thuiswerken maakt de fysieke server op kantoor overbodig. Het is namelijk niet heel handig en makkelijk om vanuit huis op die server te komen en bij bepaalde bestanden te kunnen. Logischerwijs neemt daarom ook de vraag naar Clouddiensten toe.

Message To The Moon begrijpt dat ondernemers in deze tijden genoeg aan hun hoofd hebben. Ze wil deze ondernemers daarom een handje helpen door eventuele stress over clouddiensten weg te halen. Daarom biedt Message To The Moon nu Cloud in Amsterdam de eerste 6 maanden gratis aan. Met Cloud in Amsterdam blijven de bestanden voor al het personeel toegankelijk en wordt het thuiswerken geen belemmering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *