Message To The Moon biedt nu ook eSim aan

Message To The Moon biedt nu ook eSim aan. Deze nieuwe simkaart is de afgelopen tijd steeds populairder geworden. Steeds meer providers bieden deze simkaart daarom nu ook aan.

 Het is nu ook mogelijk om bij Message To The Moon een eSim abonnement af te sluiten. Als zakelijke telecomprovider levert Message To The Moon sim only’s over meerdere netwerken zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. In de afgelopen maanden hebben deze partijen eSim aan hun producten toegevoegd. Dit heeft het voor Message To The Moon mogelijk gemaakt om ook eSim abonnementen aan te bieden.

Waar T-Mobile in 2019 als eerste in Nederland eSim heeft geïntroduceerd, hebben partijen als KPN en Vodafone haar in de afgelopen maanden gevolgd. In juni is Vodafone ermee gestart en KPN is er vorige week mee gestart. Ook in andere landen is de eSim erg in opkomst.

Message To The Moon biedt sim only pakketten aan zowel nationale als internationale bedrijven aan. Deze sim only’s worden over de netwerken van onder andere KPN, T-Mobile en Vodafone geleverd. Door de eSim aan te bieden kan Message To The Moon haar zakelijke klanten nog meer mogelijkheden geven op het gebied van mobiele telefonie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *