Made-in-China.com: Bron Chinese Producten op een Slimme Manier

Made-in-China.com, China’s toonaangevende uitgebreide third-party B2B e-commerce platform, houdt zijn grootste Virtual Sourcing Expo ooit van 16 tot 27 augustus 2021, via zijn website en mobiele app.

Nu reizen naar China grotendeels onpraktisch blijft, doet Made-in-China.com er alles aan om de continuïteit van de handel voor kopers wereldwijd te waarborgen.

Nieuwe functies op de EXPO zijn speciaal ontworpen om bezoekers in staat te stellen snel vertrouwensrelaties met leveranciers op te bouwen, onmiddellijk bestellingen te plaatsen en in de taal van hun voorkeur te communiceren. 

Bezoekers zullen in staat zijn om:

  • Ontdek en interageer met meer dan 3.000 leveranciers zonder naar China te reizen
  • Voer 8 meertalige zalen in, compleet met productbeschrijvingen en functies in verschillende talen
  • Plaats onmiddellijk bestellingen via Online Trading voor een gamma van licht industriële producten
  • Ontvang een gepersonaliseerde e-business card om snel vertrouwensrelaties met leveranciers op te bouwen en de offline beurswereld te herstellen
  • Profiteer van gratis monsters, coupons, RTS, 3D Virtual sample showrooms, leverancier live streaming, en leverancier productvideo’s
  • Maak gebruik van een op maat gemaakte matchmaking-dienst voor face-to-face meertalige videovergaderingen.

Tijdens het grootse online aankoopevenement kunnen kopers van Made-in-China.com aankopen doen op het platform of rechtstreeks bij leveranciers. Zij zullen honderden nieuwe productlanceringen bijwonen, live fabrieken bezoeken en out-of-box reviews bekijken.

Toonaangevende driedimensionale ruimtereconstructietechnologie in China zal de ervaring van de bezoekers naar een nieuw niveau tillen met immersieve zwerftochten, zelfnavigatie, op scenario’s gebaseerde winkelgidsen en directe links naar koopwaar. Een grote koper van Made-in-China.com die het al heeft geprobeerd, beoordeelt: “We kunnen het 3D-model draaien, de delen ervan uitvergroten. Het is interessant en zeer efficiënt omdat we altijd niet voldoende details over het product konden krijgen.” 

Voor meer informatie over dit evenement kunt u bellen naar +86-25-6667 7777, of een e-mail sturen naar buyerservice@made-in-china.com.

Over Made-in-China.com

Made-in-China.com werd opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in grensoverschrijdende B2B-handel. Het is een geïntegreerd dienstenplatform dat zich inzet voor het aanboren van zakelijke kansen door het verstrekken van one-stop full-cycle handelsdiensten voor zijn wereldwijde kopers en Chinese leveranciers.

Bedrijf: Focus Technology Co, Ltd.

Contactpersoon: Dienst Kopers

E-mail: buyerservice@made-in-china.com

Website: www.made-in-china.com

Telefoon: +86-25-6667 7777

Locatie: No. 7, Lijing Road, Jiangbei New Area, Nanjing, Jiangsu, China

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *