Leo Keller benoemd tot Managing Director van G-Nius

Op 1 juni 2022 is Leo Keller benoemd tot Managing Director van G-Nius BV. Met deze benoeming neemt hij het stokje over van Gijs-Jan Deenen, oprichter van G-Nius. Dit betekent dat Leo verantwoordelijk is voor de algemene en dagelijkse bedrijfsvoering van de onderneming. Daarnaast blijft hij zich focussen op de verdere groei en ontwikkeling van G-Nius.

Leo kent een lange geschiedenis bij G-Nius. In 2005 begon hij tijdens zijn studie als stagiair bij de onderneming. Nadat hij afstudeerde in 2007, startte hij in de functie van Junior Business Manager. Na een kort uitstapje tussen 2011 en 2012, keerde hij terug als Business Manager om zich te specialiseren op het gebied van IT-detachering en Consultancy.

G-Nius groeide en Leo bleef zichzelf verder ontwikkelen. Met zijn ruime ervaring en expertise, in projectmatige ICT-detachering met name in Warehouse Management Systems, kent Leo G-Nius en de markt door en door.

Op 1 januari 2018 werd Leo benoemd tot Sales Director. Vanaf dat moment is Leo (mede) verantwoordelijk voor het verder vorm geven van de visie van G-Nius. Daarbij werkt hij ook aan het versterken van de relaties met opdrachtgever, professionals en samenwerkingspartners. Naast deze benoeming is Leo sinds 1 januari 2021, naast Gijs-Jan Deenen, ook aandeelhouder van G-Nius.

Nu is het moment daar dat Leo de stap maakt naar Managing Director. Met zijn sterke leiderschap en vernieuwende visie zal hij samen met het team verder blijven werken aan de ontwikkeling van G-Nius. De normen, waarden en persoonlijke werkwijze waarmee Gijs-Jan 20 jaar geleden G-Nius oprichtte blijven daarbij ongewijzigd. 

Na de benoeming van Leo als Managing Director blijft Gijs-Jan uiteraard actief en nauw betrokken bij G-Nius. Als aandeelhouder, MVA, adviseur en klankbord zal hij het team blijven ondersteunen.

 


Noot voor de redactie

Voor meer informatie:

Suzanne Verheijden  |  Sverheijden@g-nius.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *