ISL Online biedt een unieke Hybrid Cloud Remote Desktop-oplossing voor ondernemingen

ISL Online biedt een unieke Hybrid Cloud Remote Desktop-oplossing voor ondernemingen

 

Ljubljana & Hoofddorp, juni 2022. ISL Online, één van de toonaangevende aanbieders van veilige remote desktop-oplossingen voor bedrijven, heeft een nieuw abonnement gelanceerd voor grotere bedrijven en ondernemingen. Managed Private Cloud (MPC) is ontworpen voor ondernemingen die controle willen hebben over alle online helpdeskactiviteiten van hun bedrijf en willen werken met een volledig op maat gemaakte tool die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging en privacy. Het biedt een bedrijf directe toegang tot een veilige single-tenant remote desktop-oplossing zonder investeringen in hardware of systeembeheer.

 

Speciaal ontwikkelde single tenant

 

“Bij het analyseren van de zich ontwikkelende markt voor remote desktop software voor ondernemingen, kwamen we tot de conclusie dat we ons aanbod moesten uitbreiden om ISL Online perfect geschikt te maken voor grote ondernemingen en bedrijven. Grote bedrijven zijn terughoudend om cloud resources te delen met andere bedrijven. Dat begrijpen we, en dat is waarom het nieuwe hybride MPC-plan een single-tenant-oplossing garandeert. Dit betekent dat het specifiek is ontworpen en op maat gemaakt voor gebruik per enkel bedrijf, inclusief 100% gegevens privacy en volledige op maat gemaakte workflows en rebranding van onze ISL Online software.” legt Luka Mulej uit, International Sales Director bij ISL Online.

 

Voordelen van cloud en on premise gecombineerd

 

Een hybride cloud remote desktop-oplossing is de perfecte combinatie van de onafhankelijkheid en controle van een self hosted on premise omgeving en de verbeterde beveiliging, prestaties, redundantie en gebruiksgemak van een public cloud. Het ISL Online-team stelt het systeem in, configureert, bewaakt en beheert het systeem, zodat het bedrijf niet hoeft te investeren in hardware of personeel.

MPC is een systeem met hoge beschikbaarheid met bijna 100% fouttolerantie, stabiliteit, betrouwbaarheid, active-active back-up, slimme taakverdeling en hoge gegevensbeveiliging. Het bestaat uit minimaal twee ISL Conference Proxy-installaties.

 

Schaalbaar en aanpasbaar De initiële installatie is volledig schaalbaar om de voldoen aan de mogelijk veranderende eisen van het bedrijf. Het aantal medewerkers, werkstations, eindpunten en klanten is altijd onbeperkt, ongeacht de grootte van MPC.MPC biedt u het hoogste niveau van personalisatie, zodat u lay-outs en workflows kunt aanpassen. ISL Online kan de remote desktop software zodanig transformeren dat deze perfect past in uw bestaande systemen en overeenkomt met uw huisstijl. Lokaal gedistribueerd in de Benelux In de Benelux wordt ISL Online gedistribueerd door DCC Nederland BV. Volgens Volker Ladage, CEO van DCC Nederland, is ISL Online een bewezen oplossing voor alle IT-bedrijven en MSP’s die op zoek zijn naar veilige software voor ondersteuning op afstand en een tool om thuis te werken. “Wij distribueren al meer dan 15 jaar ISL Online. Het is verbazingwekkend om te zien hoe dit product is geëvolueerd van een eenvoudige tool voor ondersteuning op afstand tot een uitgebreide service die wordt gebruikt door multinationals. Normaal gesproken zou je verwachten dat een product ingewikkelder wordt als het volwassen wordt, maar ISL Online is erin geslaagd om extra functionaliteiten te ontwikkelen en toch eenvoudig in het gebruik te blijven”, zegt Volker. Neem contact op ISL Online is beschikbaar in verschillende abonnementen: cloud-based, self-hosted of managed private cloud exclusief voor uw bedrijf. U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 15 dagen of contact met ons opnemen om een ​​proof of concept aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: DCC Nederland BV: Volker Ladage, +31 23 555 3220, sales@dcc-nederland.nl ISL Online hoofdkantoor: Luka Mulej, +386 1 244 77 60, luka.mulej@islonline.com

 

Over ISL Online ISL Online is een pionier op het gebied van remote desktop support. Sinds 2001 levert ISL Online remote desktop-software aan IT-professionals en helpdesktechnici in meer dan 100 landen, met een bijzonder hoog marktaandeel in Japan. ISL Online wordt geleverd via de cloud of op locatie en stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot Windows-, Mac- en Linux-computers en mobiele apparaten, om ad-hoc technische ondersteuning en beheer op afstand te bieden. ISL Online is ontwikkeld door XLAB, een softwareontwikkelingsbedrijf met hoofdkantoor in Europa en kantoren in Slovenië, Zwitserland, Duitsland, het VK en de VS. www.islonline.com.

 

Over DCC Nederland BV DCC Nederland BV, opgericht in 2007, is gespecialiseerd in de distributie van beveiligings gerelateerde software en diensten. Naast antimalware producten leveren wij antispam oplossingen, software voor ondersteuning op afstand en thuis werken, en systemen voor beheer op afstand. Onlangs hebben wij Privileged Access Management (PAM) software aan ons portfolio toegevoegd. Onze klanten zijn MSP’s, VAR’s en hybride partners. Wij leggen de nadruk op een persoonlijk tintje, snelle reactietijden en goede bereikbaarheid. Dit leidt tot langdurige relaties met de meeste van onze partners. Wij staan ​​ook u graag te woord en nodigen u uit contact met ons op te nemen via +31 23 555 3220 en via sales@dcc-nederland.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *