Installatiewerk.net al 20 jaar op internet

Installatiewerk.net bestaat 20 jaar. De site is opgezet door René Witteveen zelf werkzaam binnen de installatietechniek als Implementatiemanager bij een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Op Installatiewerk.net staan ruim 4.500 internet links en verwijzingen naar leveranciers, fabrikanten, brancheorganisaties, advies- en engineerbureau’s, installateurs en installatiebedrijven.

Installatiewerk.net website

Alles overzichtelijk gerangschikt naar NL/SfB productgroep. Bedrijven kunnen zich voor een vermelding gratis aanmelden zonder verdere kosten.

Het doel van dit portaal is om een zo volledig mogelijk overzicht te bieden van internet links naar bedrijven binnen de installatietechniek.

De site is bedoeld voor hen die werkzaam zijn in de installatietechniek, zoals vestigingsleiders, projectleiders, engineers, werkvoorbereiders, projectverwervers, technische diensten, servicemonteurs en facilitaire medewerkers, maar ook voor studenten elektrotechniek, werktuigbouw en installatietechniek.

De site wordt continu verbeterd, niet meer werkende links worden verwijderd en aangevuld met nieuwe links en nieuwe Productgroepen.

Installatiewerk.net is ook op LinkedIn te vinden met haar eigen groep. In de groep kan een bericht of stelling worden geplaatst met betrekking tot alles wat maar met de installatietechniek heeft te maken. Op deze manier kan deze LinkedIn-groep een ontmoetingsplaats worden voor allen die werkzaam zijn in de installatietechniek.

Meer informatie:
R.H. Witteveen
info@installatiewerk.net  
www.installatiewerk.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *