Het Spectralink-portfolio van mobiele apparaten krijgt Zoom Phone-certificering voor een optimale draadloze ervaring

Het Spectralink-portfolio van mobiele apparaten krijgt Zoom Phone-certificering voor een optimale draadloze ervaring

Spectralink integreert zakelijke mobiele apparaten met Zoom Phone.

(Boulder, Colorado – 01 oktober 2021) Spectralink, een toonaangevende leverancier van draadloze mobiliteit, kondigde vandaag aan dat zijn portfolio van mobiele apparaten de Zoom Phone certificering heeft ontvangen van Zoom Video Communications, Inc. Spectralink DECT-telefonie-infrastructuur en mobiele handsets, evenals Versity-smartphones maken middelgrote tot grote implementaties op bedrijfsschaal mogelijk, evenals een cloudgebaseerd beheer en een ecosysteem van partnertoepassingen die gebruikers met elkaar verbinden.

Nu organisaties overstappen op cloud-infrastructuur met een groeiend UCaaS-aanbod, breiden Spectralink en Zoom gezamenlijk teamsamenwerking, veilige connectiviteit en naadloze communicatie uit naar eerstelijnswerknemers met zakelijke apparaten voor de wereldwijd vertrouwde Zoom Phone-oplossing. “Spectralink zorgt ervoor dat mobiliteit werkt, en nu zorgen we ervoor dat het werkt voor zakelijke Zoom Phone-klanten”, aldus Andy Allison, Chief Product Officer en VP of Marketing bij Spectralink. “Dankzij grootschalige en zeer redundante oplossingen voor DECT-telefonie, en nu een native spraakintegratie voor Versity, de op Android-gebaseerde zakelijke smartphone, zijn we er trots op dat we een nieuwe set communicatietools kunnen introduceren om te voldoen aan de dynamische behoeften van Zoom Phone-klanten.”

Door de decennialange expertise van Spectralink op het gebied van speciaal ontwikkelde apparaten te combineren met de uitstekende reputatie van Zoom als toonaangevend videocommunicatieplatform kunnen mobiele gebruikers verbindingen maken met een superieure spraakkwaliteit en betrouwbaarheid. “We zijn verheugd samen te werken met Spectralink om de gebruikerservaring in draadloze communicatie te verbeteren met een eersteklas VOIP-oplossing”, zegt Graeme Geddes, Head of Zoom Phone & Rooms, Zoom. Spectralink blijft verder inzetten op zijn uitgebreide ecosysteem van partnertoepassingen en reputatie voor native voice-interoperabiliteit door Spectralink te promoten als een gecertificeerde oplossing voor Zoom Phone.

De Versity zakelijke smartphones van Spectralink en het DECT-portfolio integreren direct met Zoom Phone voor een betrouwbare spraakervaring en worden centraal beheerd via Spectralink’s AMIETM (Advanced Mobile Intelligence for Enterprise), waardoor een complete oplossing ontstaat. De nieuwste duurzame smartphone van Spectralink, de Versity 92, is een ideale oplossing voor winkelpersoneel en niet-clinici in een zorgomgeving. De krachtigere Versity 95/96-smartphones blijven de oplossing bij uitstek voor clinici in de gezondheidszorg en leidinggevenden van winkeloperaties. Spectralink DECT-handsets bieden eerstelijnswerknemers een ongeëvenaarde spraakkwaliteit voor ononderbroken en veilige communicatie in de productie, kleine detailhandel, horeca en ouderenzorg. Van unified communications tot verticale specifieke toepassingen, Spectralink maakt vereenvoudigde end-to-end mobiele oplossingen mogelijk met gebundelde professionele services en gecertificeerde channelpartners. Ga voor meer informatie naar Spectralink.com.

Over Spectralink Corporation 

Als bekroonde onderneming op het gebied van mobiele technologie houdt Spectralink zich al 30 jaar bezig met het transformeren van de manier waarop onze klanten werken en communiceren. Dankzij onze vastberaden focus op het leveren van buitengewone prestaties maken wij mobiele werkomgevingen mogelijk en bieden we onze klanten en partners de kans om te onderzoeken wat er daarnaast nog allemaal mogelijk is. Met onze ondernemingsgerichte, best-in-class mobiele oplossingen staan we direct naast onze klanten, ongeacht hun locatie en werkwijze.  Onze medewerkers, onze inzet voor innovatie en onze passie vormen de sleutel tot ons succes.

Ga voor meer informatie naar http://www.spectralink.com

Spectralink Media Contact

Noord-Amerika

Marcy Fluitt, Global Marketing Director

marcy.fluitt@spectralink.com

EMEA

Annemieke Groeneveld, Senior Corporate Marketing Manager

annemieke.groeneveld@spectralink.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *