Hello Professionals start nieuwe activiteit: Hello Talent Solutions

Naarden, 16 maart 2023 – IT-business partner Hello Professionals heeft sinds de oprichting in 2021 een indrukwekkende groei doorgemaakt van meer dan 180% in omzet. Met meer dan 200 succesvolle matches tussen IT-professionals en opdrachtgevers, heeft het bedrijf bewezen dat het succesvol is door de juiste cultuurfit centraal te stellen. Dankzij deze arbeidsmarktstrategie trekt Hello Professionals maandelijks tussen de 400-600 sollicitanten aan.

Terwijl aanbieders op de flexmarkt steeds minder flexibel worden door consolidatie, grijpt Hello Professionals de kans om het net even anders te doen en de markt wakker te schudden. Naast de huidige dienstverlening van het bedrijf waarbij bedrijven IT-professionals tijdelijk of langdurig kunnen inhuren, kondigt het bedrijf een nieuw label aan: Hello Talent Solutions. Bart Goossens zal per 1 april 2023 aantreden als directeur van dit nieuwe label. Bart Goossens is geen onbekende in de flexmarkt en brengt meer dan 25 jaar branche ervaring met zich mee.

Met dit nieuwe label wil het bedrijf zijn expertise delen door het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het wervingsproces, zoals arbeidsmarktcommunicatie en Talent Acquisition.

“We zien een groeiende vraag van klanten om de totale IT-inhuur te regisseren en om ons ook in te schakelen voor het vervullen van vaste posities”, aldus Bart Goossens, die het nieuwe label zal leiden. Dit betekent dat de klant één aanspreekpunt heeft voor alle zaken rondom inhuur van personeel.

Met het nieuwe label Hello Talent Solutions biedt de IT-business partner maatwerk voor het organiseren van inhuur en recruitment procesoptimalisatie voor organisaties.

Over Hello Professionals

Hello Professionals is de IT-businesspartner die gespecialiseerd is in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Het bedrijf adviseert en verbindt IT-vraagstukken met de benodigde kennis vanuit hun uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten. Ze detacheren ICT professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en maken het verschil door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *