Groene webhosting al voor 4,95 per maand – met supersnelle SSD-technologie

Groene Webhosting

Wals Webhosting, een toonaangevende aanbieder van webhosting diensten, kondigt met trots de introductie aan van hun groene webhosting pakketten. De webhosting pakketten zijn ontworpen om klanten een snelle, betrouwbare en milieuvriendelijke hosting oplossing te bieden, ondersteund door een groen datacenter en de nieuwste SSD-technologie.

Wals Webhosting erkent de groeiende behoefte van bedrijven en particulieren aan een duurzame online aanwezigheid. Met de groene webhosting pakketten kunnen klanten niet alleen profiteren van geavanceerde functies en een gebruiksvriendelijke interface, maar ook bijdragen aan de bescherming van het milieu.

Een van de belangrijkste kenmerken van de groene webhosting pakketten is de supersnelle SSD-technologie. Door gebruik te maken van Solid State Drives (SSD) in plaats van traditionele harde schijven, kunnen klanten genieten van snellere laadtijden en verbeterde prestaties voor hun websites en webshops. Dit resulteert niet alleen in een betere gebruikerservaring, maar ook in een hogere rangschikking in zoekmachines zoals Google.

De groene webhosting pakketten van Wals Webhosting biedt klanten ook een scala aan handige functies. Met ondersteuning voor populaire contentmanagementsystemen zoals WordPress, Joomla, Drupal, Magento en Prestashop kunnen gebruikers eenvoudig hun eigen website of webshop opzetten. Daarnaast biedt het pakket SSL-beveiliging, waardoor klanten kunnen vertrouwen op een veilige en versleutelde gegevensoverdracht.

Het beheer van de website/webshop en het bijbehorende hostingaccount is zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners. Met slechts één klik kunnen klanten hun eigen website of webshop online zetten, waarbij ze indien nodig ondersteuning krijgen van het deskundige team van Wals Webhosting.

Het goedkoopste groene webhostingpakket van 4,95 per maand omvat een database, vijf e-mailadressen, 10GB opslagruimte, een 1GB e-mailbox en 100GB verkeer per maand. Door gemakkelijk over te kunnen stappen naar grotere webhosting pakketten worden klanten in staat gesteld om te groeien en uit te breiden zonder zich zorgen te hoeven maken over beperkingen.

De groene webhosting pakketten van Wals Webhosting zijn nu beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Wals Webhosting op www.walswebhosting.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *