Goossens innoveert hun offline en online customer journey met Bloomreach

Goossens innoveert hun offline en online customer journey met Bloomreach

Goossens wil met Bloomreach hun digitale positie versterken.

Amsterdam, ― September 6, 2021 ― Goossens is een van de toonaangevende digitale omnichannel meubelretailers in Nederland en heeft 21 winkels in heel Nederland, naast internationale webshops en winkels in België en Duitsland. Of klanten nu online of offline kopen, het doel van Goossens is dat de customer journey naadloos verloopt en het aankoopproces vereenvoudigd.

Goossens zal Bloomreach Engagement gebruiken om de conversieratio en klantloyaliteit te verhogen door onze 360 view van de klant te gebruiken om meer relevante informatie met hun doelgroep te delen. Het wil ook hun bereik vergroten door meer relevante look-a-like consumenten te ontdekken en te besparen op marketingkosten door beter te segmenteren.

“Bij Goossens geloven we dat onze meubelen waarde toevoegen aan de plek waar onze klanten kunnen ontspannen. De customer journey om onze meubels op die specifieke plek te krijgen, moet daarom net zo ontspannend zijn”, zegt Fabienne Geraedts, Director (Digital) Commerce. “Bloomreach Engagement gaat ons erbij helpen om een sublieme klantervaring te bieden, zodat nog meer klanten gelukkig kunnen leven. We zijn erg enthousiast over hun mogelijkheden voor marketingautomatisering en webpersonalisatie.”

“Door Corona merken we in Nederland dat organisaties meer investeren in hun offline en online customer experience.” legt Joshua Cantor (GM voor Bloomreach Nederland) uit. “Goossens krijgt nu voor het eerst automatisch inzichten in hoe ze voor een specifieke doelgroep een relevante campagne kunnen ontwerpen, waarna ze hun boodschap direct via kanalen zoals SMS, Whatsapp, e-mail, mobiele apps en hun online omgevingen kunnen verspreiden. Dit zal resulteren in op maat gemaakte (product) ervaringen die aansluiten bij de behoeften het individu.”

Over Goossens

Goossens bestaat al meer dan 65 jaar en maakt ultiem woongeluk voor iedereen bereikbaar. Bij Goossens koop je niet zomaar een meubel, wij bieden jou een totale woonbeleving. Ultiem woongeluk. Hier horen unieke voordelen en services bij.

Ga voor meer informatie naar www.goossenswonen.nl, volg ons op Twitter @goossenswonen of op LinkedIn op https://www.linkedin.com/company/goossens/.

Over Bloomreach

Bloomreach is de leider in commerce experience™. Het vlaggenschip product, brX, is het enige digitale ervaringsplatform dat speciaal is gebouwd voor merken, retailers en B2B- bedrijven die hun online inkomsten willen laten groeien en tegelijkertijd hun klanten een premium, gepersonaliseerde ervaring willen bieden.

Door het Bloomreach platform stroomt meer dan $300 miljard aan eCommerce omzet van 850 merken wereldwijd, zoals Albert Heijn, Randstad, Bosch, Puma, ANWB en ING. Ga voor meer informatie naar Bloomreach.com, volg ons op Twitter @Bloomreach_tm of op LinkedIn op http://www.linkedin.com/company/bloomreach.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *