Fintech Torus opent kantoor in de Benelux

Torus opent kantoor in de Benelux – nieuwe mijlpaal in haar groeistrategie

Het kantoor wordt geleid door Jaap Ringnalda en Hans den Adel, beide seniors in de industrie

 

Vilnius, September 4 – 2023

 

Torus, met hoofdkantoor in Vilnius (Litouwen), kondigt met trots aan dat het een nieuw kantoor heeft geopend in Utrecht (NL) om de groei voor het bedrijf in het algemeen en in de Benelux in het bijzonder te versnellen. Dit is het derde kantoor na openingen in Italië (Milaan) en de VS (Delaware). Hans den Adel, voorheen werkzaam als CCO voor Worldline Merchant Services, en Jaap Ringnalda, voorheen werkzaam als managing partner voor Orchard Finance, zullen deze operatie opzetten en leiden. Torus biedt een uniek analyseplatform dat de kracht van data ontsluit en de winstgevendheid van cards business voor issuers en acquirers verhoogt. De belangstelling voor de oplossing groeit, vooral in dit deel van Europa, omdat het belang van kaartbetalingen in de betalingsmix toeneemt en het beheer van de winstgevendheid belangrijker dan ooit wordt.   

 

CEO van Torus Group Kirill Lisitsyn zegt: “Ik ben er trots op om met het bedrijf de volgende stap van groei te zetten door lokale vertegenwoordiging in de Benelux op te zetten, na de opening van kantoren in Italië (Milaan) en de Verenigde Staten (Delaware) en ik waardeer het dat Hans en Jaap de kans willen grijpen om het bedrijf en de organisatie dicht bij de klanten te laten groeien en ik ben ervan overtuigd dat we succesvol zullen zijn, omdat beide een uitstekende staat van dienst hebben in de betalingsindustrie met relevante ervaring van elk meer dan 20 jaar.”

 

Head of Services Torus Jaap Ringnalda voegt hieraan toe: “We zijn enthousiast over deze samenwerking, omdat het platform vandaag de dag unieke mogelijkheden heeft om de winstgevendheid van de kaartactiviteiten van grote banken en betalingsdienstaanbieders (PSPs) te stimuleren en een enorm potentieel heeft voor de toekomst als gevolg van de trend van digitale betalingen. We hebben diensten rond het platform ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de inzichten van het verhogen van de winstgevendheid van de cards business worden gerealiseerd”.

 

Over Torus:

Torus gelooft dat digitale betalingen, hoeksteen van de cashloze samenleving, een echt datagedreven business zullen worden en onze ambitie is om voorop te lopen in deze golf naar een betere toekomst door meer inzichten te bieden via ons analyseplatform. Dit begint met het aanbieden van diensten aan card issuers en merchant acquirers om de kosten te verlagen en de omzet en controle (transparantie) op een ongeëvenaarde manier te verhogen. Het Torus Analytics Platform stelt issuers en acquirers in staat om scheme kosten te analyseren, de winstgevendheid op portfolio niveau te beheren en de prijzen te optimaliseren. Daarnaast zal middels advies en ondersteuning van Torus Consulting om het potentieel te ontsloten worden, variërend van gezamenlijke business case-productie, implementatie tot daadwerkelijke repricing tracks om de voorspelde winst te genereren.

https://torusadvisors.com

 

Contact info:

Hans den Adel – Head of Sales & Marketing

Tel.: +31 6 3453 1268  

Mail: hans@torusconsultants.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *