e3 Benelux heeft haar dienstverlening ISO/IEC 27001 gecertificeerd

e3 Benelux heeft op 15 September het certificaat voor ISO/IEC 27001 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat e3 Benelux voldoet aan de eisen van een adequaat geïmplementeerd security managementsysteem.

e3 Benelux kan nu aan haar klanten aantoonbaar overleggen dat ook de interne processen en geleverde diensten voldoen aan hoge veiligheidseisen.

e3 Benelux is een specialist op gebied van Informatiebeveiliging. e3 Benelux werkt met name voor middelgrote en grote internationale organisaties die beschikken over veel intellectueel eigendom of andere kritische bedrijfsgegevens met een hoog risico op verlies en/of diefstal .  Hiervoor levert e3 Benelux oplossingen zoals Data Loss Prevention (DLP), Insider Risk Management, Information Rights Management (encryptie) en Vendor Risk Management.  Sinds januari 2022 is e3 Benelux gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven.  e3 Benelux is onderdeel van de e3 groep, met kantoren in Bern, Zurich, Frankfurt en Rio de Janeiro.

Certificering is voor e3 Benelux van groot belang om het vertrouwen te onderbouwen die klanten en/of potentiële klanten in ons hebben bij onze levering van ons totale portfolio aan dienstverlening.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

———————————————————————————————————————-

Noot voor de pers: Voor meer informatie zie www.e3benelux.eu Of neem contact op met e3, telefoon: +31 85 065 5254 of per e-mail:  engage@e3benelux.eu  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *