De GACIA G63 groepenkast voorbereid op de energietransitie

Assen  – Wij zijn voorbereid op de energietransitie! Met de introductie van de serie GACIA G63 groepenkasten laat Schotman Elektro overtuigend zien dat zij compleet en gereed zijn voor de veranderingen die de huidige energietransitie meebrengt.
De traditionele elektrische installatie is bij het huidige gebruik vaak niet meer voldoende. Duurzame energiebronnen zoals de aansluiting van zonnepanelen (PV) worden vaak, naast de vaste netwerkaansluiting,  beschouwd als een tweede voeding op de groepenkast. Hierdoor kunnen er hogere stromen in de verdeler voorkomen dan de waarde van de nutsaansluiting.

Duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen (PV) en veel andere type verbruikers zoals de elektrische auto (EV) en warmtepompen (WP) zorgen voor een hogere gelijktijdigheid in de groepenkast.

De GACIA G63 groepenkasten zijn speciaal ontworpen voor hogere stromen en aansluitingen met een hoge gelijktijdigheid. De GACIA G63 groepenkasten zijn conform de IEC/EN61439-3 en voorzien van CE markering. Alle toegepaste componenten zijn voorzien van het KEMA-KEUR.

De GACIA G63 standaard configuraties (38 types) kunnen eventueel uitgebreid worden met de hiervoor bedoelde uitbreidingsset. Houd hierbij rekening met de positie waar de modules bij geplaatst worden, met de gelijktijdigheid en hoogte van de stroom van de gehele installatie.

Buiten de standaard configuraties van de GACIA G63 groepenkasten kunnen ook kasten op maat worden samengesteld, al dan niet met een type B-aardlekbeveiliging voor alle groepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *