CompuCrypt XL 100 Gb/sec geëvalueerd en goedgekeurd

 

In samenwerking met het NBV is Compumatica’s CompuCrypt XL 100 Gb/sec geëvalueerd en goedgekeurd om ingezet te worden in Departementaal-Vertrouwelijke netwerken.

De CompuCrypt XL is de hogesnelheidslijn van Compumatica en heeft modellen van 10 Gb/sec, 25 Gb/sec, 40 Gb/sec en 100 Gb/sec. Voor al deze modellen is het inzet advies sinds mei 2020 van toepassing en de eerste systemen zijn al geïnstalleerd in Departementaal-Vertrouwelijke netwerken.

De CompuCrypt XL product lijn is compatibel met de CryptoGuard product lijn en kunnen via een Security Management Station (SMS) beheerd worden vanaf één locatie. Dankzij het gebruik van de door Compumatica ontwikkelde unieke encryptie oplossing zijn alle uitvoeringen kwantum proof, hebben ze een verwaarloosbare latency, zit er geen limiet op het aantal sessies én kan er class-of-service toegepast worden.

Overheidsorganisaties kunnen de goedkeuring documentatie opvragen door contact op te nemen met Compumatica. Tevens zal de goedkeuring binnenkort vermeld worden op de website van het NBV. #encryptie #certificering #compumatica #cybersecurity

www.compumatica.com/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *