Beveilig uw bedrijfsgegevens eenvoudig met 2FA via SMS

Met de SMS API van Message To The Moon is het nu ook mogelijk om wachtwoorden en codes via SMS naar uw klanten te versturen door middel van 2FA (Two Factor Authentication). Met 2FA kunt u bijvoorbeeld uw loginsessie, applicatie of transactie extra beveiligen. Hiermee wordt ongeoorloofde toegang voorkomen en heeft u een nog professionelere uitstraling. Daarnaast is 2FA via SMS makkelijk te gebruiken en te installeren, en brengt het lage kosten met zich mee.

Tegenwoordig vindt er steeds meer cybercriminaliteit plaats. Het CBS meldt dat in 2019 13% van de 15-plussers in Nederland met cybercriminaliteit te maken heeft gehad. Het is daarom erg belangrijk om uw bedrijfsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. 2FA is hier een uitstekende oplossing voor. 2FA via SMS vormt een extra beschermlaag boven op het gebruik van een wachtwoord. En het is ook nog eens heel eenvoudig om te gebruiken.

Hoe werkt 2FA via SMS?

2FA via SMS werkt heel simpel:

  1. De gebruiker logt in met een gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Als deze gegevens kloppen, wordt er via SMS een unieke code naar de mobiel van de gebruiker gestuurd
  3. De gebruiker voert deze code in
  4. De code verloopt binnen een bepaalde tijd

Lees meer over 2FA via SMS in onze whitepaper.

Bent u benieuwd of 2FA via SMS ook iets voor u is? Probeer het dan nu uit en krijg 100 SMS’jes gratis, via https://messagetothemoon.nl/probeer-de-sms-portal-uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *