AMIE Advanced, de nieuwste toevoeging aan het Mobile Intelligence Platform van Spectralink

AMIE Advanced verenigt Spectralink’s end-to-end mobiliteitsportfolio met het controleren van gespreksprestaties, apparaatanalyse en gecentraliseerd netwerkbeheer. Het biedt datagedreven inzichten om de mobiele prestaties van werknemers te verbeteren.

HORSENS, DENEMARKEN – 04 februari 2021 – AMIE Advanced, Spectralink’s mobiele intelligentieplatform voor ondernemingen, is nu beschikbaar. AMIE is een softwareplatform voor gespreksprestaties en gezondheidsbewaking voor Spectralink Wi-Fi-smartphones en DECT-apparaten. Het is ontworpen voor IT- en telecombeheerders die meer inzicht en operationele efficiëntie zoeken wanneer ze de mobiele oplossingen van Spectralink beheren. 

AMIE is ontwikkeld om bedrijven te helpen hun mobiele workflows te optimaliseren en biedt duidelijk inzicht in de prestaties van mobiele apparaten, infrastructuur en spraak, waardoor systeemgegevens worden omgezet in bruikbare inzichten. AMIE biedt organisaties duidelijk inzicht in de prestaties van Spectralink-producten om de ondersteuning en het onderhoud te vereenvoudigen en kostbare problemen in de workflow te voorkomen.

AMIE Advanced for Wi-Fi biedt als eerste bedrijf Wi-Fi Voice Experience Tracking aan.

In combinatie met onze Versity smartphones ondersteunt AMIE Advanced for Wi-Fi de belangrijke communicatie door de gezondheid van het apparaat en de gebruikerservaring op het Wi-Fi-netwerk te monitoren, terwijl er tegelijkertijd gespreksprestaties worden gemeten om een uitstekende spraakcommunicatie te garanderen. Bovendien houdt AMIE de Versity smartphone-oplossingen van Spectralink operationeel en volledig transparant. AMIE bespaart zeer veel tijd en kosten door gebruikers in staat te stellen proactief de batterijen van het apparaat te vervangen, het gebruik van het apparaat te visualiseren en verloren apparaten op te sporen en terug te vinden.

AMIE Advanced for IP-DECT centraliseert het beheer van Spectralink DECT-oplossingen

AMIE Advanced for IP-DECT stelt IT-teams in staat om hun Spectralink DECT systeem soepel te laten draaien met een snelle implementatie en eenvoudig gecentraliseerde beheer van servers, basisstations en telefoons, waaronder proactieve bewaking en waarschuwingen van het systeem. Bovendien kunnen IT-teams de back-up van hun DECT-servers automatiseren en plannen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Met AMIE kunnen bedrijven nu een grotere operationele efficiëntie bereiken door hun DECT-netwerken op afstand te ondersteunen en te onderhouden vanaf een centrale locatie. AMIE Advanced for IP-DECT wordt beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Nederlands.

“We zijn verheugd om dit nieuwe mobiele intelligentieplatform aan te kondigen voor onze smartphone- en DECT-portfolio’s, wat opnieuw een game-changer wordt voor Spectralink”, zegt Julien Bertheuil, Managing Director EMEA bij Spectralink Corporation. “Spectralink wil nieuwe manieren verkennen om onze klanten alleen maar het beste te leveren. AMIE verenigt onze oplossingen voor bedrijfsmobiliteit en stelt organisaties in staat hun teamcommunicatie voortdurend te verbeteren en hun belangrijke bedrijfsworkflows te optimaliseren”.

“AMIE is een revolutie,” zegt Staffan Örnbratt, CEO van COBS. “Na de inzet van AMIE voor IP-DECT in ons eigen hoofdkantoor en in onze eigen laboratoria is COBS verheugd om deze oplossing op de markt te brengen. Hierdoor kunnen we onze klanten een betere, snellere en efficiëntere manier bieden om de DECT-infrastructuur te beheren voor zowel interne medewerkers als voor mobiele medewerkers, gebaseerd op de Cloud, integreert naadloos met de COBS CWS-systemen met het unieke COBS persoonlijke alarm, de precieze binnenlocatie, de spraakcommunicatie, de personeelsaanval en de functies om veilig berichten te sturen. Door de implementatie van AMIE hebben onze klanten een verbeterd systeemoverzicht, een vereenvoudigde systeemdienst op afstand en een platform voor proactieve service met lagere kosten en kortere doorlooptijden”.

“AMIE is de beste oplossing voor het onderhoud van onze DECT-netwerken. Het heeft nu al een meetbare impact op de efficiëntie en doeltreffenheid binnen onze organisatie” zegt Nicola Felisati, Manager Infrastructure IT bij Speedline srl. Speedline maakt deel uit van de RONAL GROUP, een toonaangevende fabrikant op de internationale markt voor lichtmetalen velgen.

Spectralink verenigt end-to-end mobiliteit met de beste connectiviteit en communicatie, bedrijfsapplicaties voor workflows op de frontlinie en nu met AMIE. Dit platform biedt datagedreven inzichten om de complexiteit te verminderen en de operationele efficiëntie te verhogen voor het hedendaagse bedrijfsomgevingen. Voor meer informatie gaat u naar www.spectralink.com.

###

Over Spectralink Corporation  

Als bekroonde onderneming op het gebied van mobiele technologie houdt Spectralink zich al 30 jaar bezig met het transformeren van de manier waarop onze klanten werken en communiceren. Dankzij onze vastberaden focus op het leveren van buitengewone prestaties maken wij mobiele werkomgevingen mogelijk en bieden we onze klanten en partners de kans om te onderzoeken wat er daarnaast nog allemaal mogelijk is. Met onze ondernemingsgerichte, best-in-class mobiele oplossingen staan we direct naast onze klanten, ongeacht hun locatie en werkwijze.  Onze medewerkers, onze inzet voor innovatie en onze passie vormen de sleutel tot ons succes.

Ga voor meer informatie naar http://www.spectralink.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *