TOPSEC lanceert zijn automaten voor padel

TOPSEC, leider in de verkoopautomaten van sport- en vrijetijdsartikelen op de plaats van beoefening, heeft ervoor gekozen zijn concept uit te breiden tot padel. Deze verkoopautomaten met gratis opslag stellen de sportinstellingen in staat hun spelers een bijkomende dienst aan te bieden, van nabijheid, onmiddellijkheid en van kwaliteit.

Wie is TOPSEC?

TOPSEC werd meer dan 20 jaar geleden opgericht in Frankrijk en opend in 2014 een filiaal in de Benelux en in 2017 in Spanje.

De onderneming was oorspronkelijk gespecialiseerd in zwemuitrusting. Wegens het succes van zijn concept heeft het gekozen voor uitbreiding met nieuwe activiteiten, naast ijsbanen, fitnessruimten en nu ook padel.

TOPSEC biedt een extra “kant-en-klare” dienst aan die het mogelijk maakt om extra inkomsten te genereren zonder dat het sportcentrum daarvoor enig beheer hoeft te voeren.

Zij zorgen namelijk voor alles: de inkoop van de producten, de voorbereiding van de automaten, de levering, de bevoorrading, het onderhoud en de dienst na verkoop.

 

Een onmisbare automaat  voor Padel spelers

TOPSEC wenste de spelers te begeleiden en de toegang tot deze zeer ludieke en toegankelijke sport voor het grote publiek te vergemakkelijken.

Met deze automaat kunnen occasionele en regelmatige padelspelers snel en gemakkelijk over de nodige uitrusting beschikken zodat niets hen nog kan tegenhouden om te spelen, en dit aan betaalbare prijzen.

Padel accessoires: ballen, grepen, rackets…

– Waterflessen, shakers…

– Textiel (beha, T-shirt, korte broek, legging, sokken)

Verschillende grote sportmerken vormen het aanbod: Tiguar, Dim Sport, Shock absorber, Champion, Head en Bullpadel.

Kom meer te weten over de padelautomaten.

Contact: j.demol@topsec.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *