Personal Sports Brummen start outdoor bootcamp op nieuwe locatie

Personal Sports Brummen heeft bekend gemaakt dat zij met behulp van de outdoor bootcamp jou kan helpen bij het vergroten van je conditie en kracht op de nieuwe outdoor locatie.

Dit is een spannende en belangrijke ontwikkeling in personal training omdat we zijn begonnen met een nieuwe buiten bootcamp locatie.

Outdoor bootcamp is speciaal voor mensen die lekker buiten willen sporten en groepsverband terwijl ze werken aan kracht en conditie.

De corona crisis heeft tot gevolg gehad dat veel mensen meer zijn gaan buitensporten omdat sportscholen gesloten waren.

Terwijl veel sportscholen gesloten waren bleef de behoefte voor sport en contact met medesporters groot. Personal Sports Brummen heeft tijdens de corona crisis veel mensen geholpen met outdoor bootcamp. Om dit te kunnen continueren op lange termijn is er een geheel nieuwe buitenlocatie gevonden waar de outdoor bootcamp de komende jaren kan plaatsvinden.

De nieuwe outdoor locatie bevindt zich in het bos aan de knoevenoordstraat 23 brummen.

Deze stap versterkt de positie van Personal Sports Brummen als leider in personal training verder.

“Wij vinden dat elke sporter voorbereid moet zijn om gezond en vitaal oud te worden. De Outdoor Bootcamp zal veel mensen helpen bij het opbouwen van kracht en fitheid terwijl plezier de grootste drijfveer zal blijven.” zegt Christel Willems, eigenaar van Peronal Sports Brummen.

Personal Sports Brummen is een kleinschalige, gezellige, professioneel ingerichte sportschool met aandacht voor jou. Je kan er indoor en outdoor sport beoefenen. We zijn gespecialiseerd in personal training. Ook bieden we groepslessen aan zowel indoor als outdoor.

Jouw wensen staan centraal bij PSB. Te denken valt daarbij aan, het verliezen van gewicht, het verbeteren van conditie, sporten met gezondheidsklachten, het sporten voor een fit lichaam, het opbouwen van spiermassa of het herstellen na een blessure.

Bij Personal Sports Brummen wordt je begeleid door deskundige trainers met passie en kennis van sport.

Meer informatie over deze nieuwe locatie outdoor bootcamp staat online op Outdoor Bootcamp Brummen | Personal Sports Brummen (psbrummen.nl)

Of neem contact op met Christel Willems via 0630923552

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *