GLTV Cream Crackers opent blaashal

GLTV Cream Crackers realiseert blaashal

 

Officiële Opening van de nieuwe Blaashal bij GLTV Cream Crackers

 

Op zaterdag 14 oktober om 16:00 uur opent Tennis- en Padelvereniging G.L.T.V. Cream Crackers Cream Crackers officieel de deuren van hun gloednieuwe blaashal. 

In een ongelofelijk kort tijdsbestek heeft de vereniging deze blaashal over 4 bestaande gravelbanen weten te realiseren. Het is een project dat alleen mogelijk werd gemaakt door de inzet van velen: de werkgroep, stichting Corpus den Hoorn, de vergunningverleners, de financiers, de exploitatiecommissie, en alle vrijwilligers die hebben geholpen met de opbouw. Op 14 oktober opent de vereniging de blaashal officieel in bijzijn van wethouder Inge Jongman.

De voorzitter van het bestuur van Cream Crackers, Tim Verver, benadrukt de trots die de vereniging voelt bij het afronden van dit ambitieuze project. ” De nieuwe blaashal bij Cream Crackers is een belangrijke mijlpaal voor onze vereniging”. Door de verkoop van de Stadjershal verdween de mogelijkheid om binnentrainingen aan onze leden aan te kunnen bieden. Met de realisatie van deze blaashal kunnen we we dit nu weer aanbieden”.  

De blaashal biedt naast de wintertrainingen voor eigen leden ook mogelijkheden tot verhuur. Een opgerichte exploitatiecommissie regelt activiteiten ten behoeve van het gebruik van de blaashal. Zo is het mogelijk op vaste momenten banen te huren, een baan voor een enkel uur te huren, deel te nemen aan de wintercompetitie en worden er toernooien georganiseerd in de winter. Op de website van de vereniging is hierover meer informatie te vinden.

Journalisten en vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening.

Over Cream Crackers:

G.L.T.V. Cream Crackers is een sportieve, actieve en gezellige tennis- en padelvereniging met ongeveer 1600 leden.

###

Voor de redactie:

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Tim Verver op 06-15073971.

Foto’s  gemaakt door Marc Piersma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *