Beroemde Italiaanse spelersmakelaar zoekt talenten in Nederland

De sportmakelaar, Alessio Sundas, is op zoek naar nieuwe getalenteerde jonge mensen om hen te versterken en een toekomst te garanderen in Europese clubs of in MLS

De revolutionaire Alessio Sundas is de uitblinker van voetballers die de licentie in verschillende landen van de wereld heeft verworven. De sportaanklager zei geïnteresseerd te zijn in het ontdekken van nieuwe talentvolle jongeren in Nederland. Zijn doel is om al die spelers te verbeteren die wachten op die “kwalitatieve sprong” waarmee ze in de beroemde Europese clubs of in MLS (Amerika) kunnen landen. Een droom die zou kunnen uitkomen dankzij de belangrijke bijdrage van de spelersmakelaar die een methode heeft ontwikkeld op basis van de verbetering ervan, die zou helpen om hun vaardigheden te vergroten en te perfectioneren die hen naar succes zouden leiden.

Is een interessant voorstel, uniek in de wereld, omdat (dit soort strategie) is gebaseerd op het gebruik van geavanceerde apparatuur met professionele figuren die het pad van de atleet op een eigenaardige manier volgen totdat ze (praktisch ) volmaakt.

Waarom zeggen we dit? Het is heel eenvoudig, omdat dit soort nauwgezet werk ons ​​in staat zou stellen om zelfs aan die aspecten te werken waar vaak geen rekening mee wordt gehouden, zoals bijvoorbeeld de zwakke punten die zo blijven gedurende de hele voetbalcarrière. Concreet garandeert de Sundas-methode ook de verbetering hiervan, waardoor ze echte sterke punten worden, door het gebruik van GPS, VEO-camera’s en andere zeldzame apparatuur die te vinden is.

Van zijn kant herinnert de spelersmakelaar zich hoeveel hij geeft om dit soort situaties waarin het soms nogal ingewikkeld wordt om te kunnen beginnen of doorgaan op dit stijgende pad. In feite stelt zijn kwalificatie hem in staat om verschillende landen van de wereld (vooral Europees) aan te raken en van daaruit zou hij een nieuwe kampioen willen baren zoals Maradona, Pele ‘, Messi, Baggio, Kane, Rooney . , Ronaldo, Klinsmann, enz. Daarom lijkt het voor getalenteerde en gewillige jonge mensen alleen maar goed om naar voren te komen en na te denken over hun toekomst, groot voorstel te doen en te denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *