Alen Halilović kan zijn loopbaan vervolgen in Turkije

BIRMINGHAM – De Kroatische voetballer Alen Halilović staat in de belangstelling van de Turkse voetbalclub Galatasaray. De club uit Istanboel heeft interesse getoond in de 25-jarige middenvelder die momenteel uitkomt voor Birmingham City in Engeland. Ook de Griekse voetbalclub Panathinaikos FC en een club uit Rusland toonden interesse voor de middenvelder.

 

Halilović die vanaf 2021 zichzelf profvoetballer kan noemen, stond aan het begin van zijn carrière bekend als één van de grootste talenten ter wereld in zijn leeftijdscategorie en werd in 2012 zelfs de jongste speler ooit die debuteerde UEFA Champions League.

 

Het wordt voor de Kroaat de tiende voetbalclub op rij in een imposante lijst van clubs waar Halilović de afgelopen jaren speelden waaronder GNK Dinamo Zagreb, FC Barcelona, Hamburg SV, AC Milan en SC Heerenveen.

 

Zijn huidige werkgever Birmingham City had graag zijn aflopende contract willen verlengen, maar de kans is klein dat Halilović voor contactverlenging gaat kiezen nu hij zijn transfervrije status kan verzilveren met een vertrek naar Galatasaray. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *