Persbericht versturen, hoe werkt het?

Mijnpersberichten.nl is de slimme manier om jouw persberichten te verspreiden. Door je persbericht te plaatsen op Mijnpersberichten.nl, plaats je niet alleen een persbericht op deze website, maar wordt jouw persbericht automatisch verspreid via zoekmachines zoals Google, sociale media zoals Facebook en Twitter, via e-mail naar journalisten en via RSS-feeds.

Je kunt hier direct beginnen met het plaatsen van je persbericht. Eenmaal geplaatst wordt het persbericht niet meer verwijderd en zal het persbericht altijd gevonden worden op internet en te bekijken zijn.

Persberichten verspreiden per e-mail

Journalisten, redacteuren en bloggers kunnen op Mijnpersberichten.nl een account aanmaken. In dit account kunnen ze aangeven van welke categorie persberichten ze een notificatie wensen te ontvangen. Mijnpersberichten.nl verstuurt vervolgens de persberichten die aan de opgegeven categorie voldoen per e-mail op.

Persbericht via RSS-feeds

RSS-feeds zijn feeds die door andere websites overgenomen kunnen worden. Door gebruik te maken van RSS-feeds kunnen geplaatste persberichten op andere websites en blogs gemakkelijk overgenomen worden en in RSS-readers worden getoond.

Zelf een persbericht versturen?

Een persbericht versturen doe je eenvoudig en snel via: Persbericht versturen. Je kan het persbericht voorzien van meerdere afbeeldingen, succes verzekerd!