Webwinkel hoesjesdirect.nl breidt uit naar Spanje en Italië

Vanuit Haarlem heeft webwinkel hoesjesdirect.nl de vraag naar telefoonhoesjes, hoesjes voor tablets en bijvoorbeeld voor AirPods de afgelopen jaren fors zien groeien. Eerder al breidde het bedrijf haar team flink uit, om consumenten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Niet alleen via haar webshop, maar ook door een zo klantgericht mogelijke klantenservice te bieden bij vragen en problemen. Nu kiest hoesjedirect.nl voor een verdere uitbreiding naar andere Europese landen. Met fundasdirect.es wil het bedrijf de Spaanse markt veroveren, terwijl met coverdirect.it een poging gedaan wordt Italiaanse consumenten te bereiken. De webshops werden recent online gezet en zullen in de komende maanden verder worden uitgebreid. 

Een van de grootste aanbieders binnen Nederland en België 

De afgelopen jaren heeft hoesjesdirect.nl zich ontwikkeld tot één van de grootste aanbieders van telefoonhoesjes binnen Nederland en België. Het aanbod wat hoesjesdirect.nl consumenten biedt bestaat inmiddels uit ruim 60.000 producten, welke veelal binnen één of enkele dagen bij de consument worden afgeleverd. Een product wat voor 21.00 uur besteld wordt, wordt mits op voorraad dezelfde dag nog verzonden. Opvallend is de ruime retourtermijn waarmee hoesjesdirect.nl werkt. Waar veel bedrijven een retourtermijn van 30 dagen hanteren, kiest het Haarlemse bedrijf voor een termijn van maar liefst 100 dagen. 

Eerdere uitbreiding naar andere landen 

Het is niet voor het eerst dat hoesjesdirect.nl over de Nederlandse en Belgische grens heen kijkt. Eerder al, in 2019, werd er een Duitse webshop opgestart. Twee jaar later koos het bedrijf voor een Franse versie van hoesjesdirect.nl. Naar eigen zeggen is de verwachting dat er na Spanje en Italië verder zal worden uitgebreid om consumenten door heel Europa van kwalitatief goede hoesjes voor telefoons, tablets, laptops en diverse andere gadgets te kunnen voorzien. 

Vraag naar hoesjes voor apparatuur fors gestegen 

Gek is de uitbreiding naar Spanje en Italië allerminst; consumenten kopen tegenwoordig vrijwel standaard een telefoonhoesje bij hun smartphone. Daar de gemiddelde prijs van de nieuwste telefoons van merken als Samsung en Apple boven de 1.000 euro ligt, loont het te investeren in een goede bescherming hiervan. Dat geldt overigens niet alleen voor particuliere consumenten, maar ook voor zakelijke partijen die hun medewerkers een toestel aanbieden. Met een telefoonhoesje is de kans op barsten in de behuizing of het scherm van de telefoon kleiner. 

Praktisch nut van een hoes voor een tablet 

Niet alleen biedt een telefoonhoesje bescherming aan het apparaat. In het geval van de hoesjes voor een tablet heeft het gebruik hiervan ook een praktisch nut. Denk aan de hoezen waarmee het mogelijk is de tablet in verschillende hoeken op tafel of je bureau te plaatsen. Of ga voor een hoes met een geïntegreerd toetsenbord. Veel zakenmensen bewerken documenten op hun tablet, waarmee een dergelijke hoes van pas komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *