Wandcommode van Hollandse bodem schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

 

Persbericht Babywoods

Wandcommode van Hollandse bodem schittert in eerste aflevering van Petit Chateau

Aanstaande donderdag 6 mei om 20.30 op SBS6 is in de eerste aflevering van Petit Chateau een wandcommode compleet gestyled in een babykamer te bewonderen. 

De dames van meiland hebben gevoel voor stijl en toveren in hun programma Petit Chateau babykamers om tot ware droompaleisjes. De eerste babykamer had de uitdaging dat het niet heel veel ruimte betrof. Hun oog is daarom gevallen op de compacte wandcommode oplossing van Babywoods. 

Babywoods  ontwerpt sinds 1 januari 2018 houten wandcommodes. Het assortiment bestaat uit 3 modellen. Het horizontale model waarvan een Medium en Large op de markt te verkrijgen is en een Verticaal model. 

Hoe het begon

In  2018 is Babywoods opgericht. De commodes zijn ontworpen door Joost Vooren.  Een van de eigenaren van Babywoods. Het eerste model is als kraamcadeau gemaakt voor medeoprichter Melanie van Hagen. Het medium model is in de kraamweek van onze eerste zoon gemaakt. Kersverse moeder Melanie zag er een markt voor en heeft de eerste commode op marktplaats verkocht. Al snel kwamen de aanvragen binnen en zijn de Large en de Verticale modellen gemaakt. 

Duurzame bedrijfsvoering

De commodes zijn eerst in de schuur in Heiloo gemaakt, toen we de vraag niet meer aankonden zijn we op zoek gegaan naar een houtatelier die ons verder kon helpen. Joost voren als duurzaamheidsadviseur, wilde een echt circulair product maken dus de productie zou lokaal geregeld worden. De GGZ instelling in Heiloo waar mensen met een dagbesteding de commodes met de hand maakten. Op dit moment werken er meerdere instellingen aan de modellen om de vraag te kunnen voorzien. Allemaal Nederlandse houtateliers met een verhaal. 

“ De Meilandjes wilde heel graag op locatie komen filmen maar dit was helaas niet mogelijk om de privacy van de cliënten te waarborgen. “ 

Handgemaakte houten opklapbare commode 

De drie modellen opklapbare wandcommodes zijn voledig ISO en NEN gecertificeerd en zijn daarom veilig te gebruiken in je babykamer. De commode is opklapbaar en compact een ideaal ruimtebesparende meubel. Leuk is dat je de commode na de luiertijd ook als opklapbaar wandsecretaire kunt gebruiken. Je hangt hem wat lager op aan de muur, en je hebt je eigen thuiswerk bureau. Waardoor het ook nog eens een slimme kostenbesparende oplossing is. 

Daarnaast wordt dit meubel door bekkenbodem fysiotherapeuten geadviseerd. De commode is ergonomisch op jouw eigen hoogten aan de muur te bevestigen en du s erg fijn voor je rug. 

De wandcommode medium van Hollandse Bodem is te zien in de eerste aflevering van Petit Chateau op SBS6. Mis het niet, want misschien is dit product we de ideale oplossing voor jouw babykamer. 

Door: Melanie van Hagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *