Verpakkingsmaterialen online groot inkopen

Verpakkingsgroothandel VIZ Packaging heeft onlangs haar verkoopkanalen uitgebreid met een nieuw online platvorm speciaal voor industrie, fulfilment en de verpakkingshandel. Deze nieuwe shop richt zich met name op grotere afnames voor logistieke eindverpakkingen en palletstabilisatie.

Op Verpakkingsmaterialen.nl kunnen bedrijven o.a. wikkelfolies, hoekprofielen, omsnoeringsband en verpakkingstape per pallet inkopen. Het grote voordeel voor de professionele inkoper is natuurlijk de bijbehorende lage inkoopprijs voor deze verpakkingsproducten. Daarnaast zijn de aangeboden producten direct uit voorraad leverbaar en dus zeer snel op elke gewenste locatie in Nederland en België beschikbaar. Bovendien kunnen wederverkopers / handelaren desgewenst de goederen onder hun eigen naam of juist neutraal laten afleveren bij hun eigen eindklanten.

Verpakkingsmaterialen.nl werkt vanuit Apeldoorn samen met verschillende inkooppartners en fabrikanten en leveranciers. “Samenwerken is in deze tijd van prijsstijgingen en grondstoftekorten nodig om voor onze klanten de beste verpakkingsproducten tegen de laagst mogelijke prijs aan te kunnen bieden” Aldus Thijs Bosgoed, directeur van VIZ Packaging.

Het online aanbod is nu nog beperkt tot de meest gangbare en kwalitatief bewezen producten. De komende maanden zullen meer productgroepen aan de shop toegevoegd worden zoals verzendmaterialen en productbescherming.
Voor de meeste typen verpakkingsmaterialen is het aanvragen van een sample mogelijk. Daarnaast kan natuurlijk persoonlijk advies worden ingewonnen.

Meer informatie vindt je op de website of bel direct 055-5341439

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *