ValueIT verzilvert expansieplannen

ValueIT, de landelijk opererende MSP’er verhuist naar Eindhoven om de groeiplannen voort te zetten.  

Veldhoven, 15 februari 2024: De feeststemming zit er bij de ValueIT- ers goed in. In maart verhuist de organisatie van Veldhoven naar Eindhoven, ‘op de Boschdijk (red. nummer 732), een centrale ader in Eindhoven om precies te zijn’, aldus Commercieel Directeur Michiel Coolen.  

Organisatie

ValueIT werd in 2019 opgericht en huisvestte zich op Veldhovens bodem. De IT-specialist welke landelijk opereert, groeide snel. ‘Onze unieke propositie is dat wij, ondanks de recente oprichting, al meer dan 30 jaar ervaring meenemen in de IT-branche’, vervolgt Michiel. ‘Wij focussen ons onder andere op Clouddiensten, netwerk, VOIP en in het bijzonder cyber security. En ja, dit jaar vieren wij ook ons 5-jarig jubileum!’. Belangrijk bij ValueIT is onze pragmatische aanpak en het centraal houden van organisatie en stakeholders, betrokkenheid en uiteraard focus op eindresultaat.  

Toekomst

Wij groeiden snel uit ons jasje en waren al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Met de verhuizing willen wij verschillende doelstellingen bereiken. Uiteraard ruimte voor groei, zowel voor het verwelkomen van nieuwe collega’s als voor het ontvangen van klanten in een echte ValueIT omgeving (u bent welkom om te ervaren wat dat is). Daarnaast benadrukken mededirecteuren Frank van Tuyl en Robert van Gulik de centrale ligging. 

Met deze stap is ValueIT klaar voor de toekomst.  

Over ValueIT

ICT én ondernemen zit in ons bloed. We begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt op het gebied van ICT en wij doen er alles aan om jou daarin te ondersteunen. 

ICT kan een lastig doolhof zijn, vooral als het niet je vak is. Gezamenlijk hebben we een halve eeuw aan ervaring om jou efficiënt door dat doolhof te leiden. Door transparant te zijn, oprecht advies te bieden en helder te communiceren. 

We geloven erin dat je qua ICT niet meer moet doen dan nodig is binnen jouw organisatie. Alleen wat waardevol is. Voor medewerkers, bedrijfsvoering én voor het behalen van je organisatiedoelstellingen. Een veilige en behapbare ICT-omgeving. Dat is onze missie.  

Perscontact

Michiel Coolen
mcoolen@valueit.nl 
040 257 57 10 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *