Unieke masterclass: “????-???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????”

E-mailmarketing houdt veel meer in dan het versturen van nieuwsbrieven. Met behulp van effectieve marketingfunnels, krachtige salesfunnels en slimme marketing automation trek je niet alleen nieuwe (potentiële) klanten aan, maar kwalificeer en converteer je deze leads ook naar betalende klanten!

Gelukt! Ik heb de bekende en irritant veelgevraagde ‘e-marketinggoeroe’ en ondernemer Youri Meuleman gestrikt voor een exclusieve masterclass!

Jij kunt daar bij zijn. Gratis en voor nix nog wel (max. 50 deelnemers).

Wanneer? Op woensdag 8 september 2021

08.20 – 08.25 uur: Check-in via Microsoft Teams.
08.25 – 08.30 uur: Welkom door Jeroen van Netten.
08.30 – 09.00 uur: Gastspreker is Youri Meuleman, keynote spreker op o.a. Webwinkel Vakdagen, het IMU-event en het Social Media Ondernemer Congres. Youri is mede-eigenaar van de bedrijven MailBlue (e-mailmarketing) en Traffic Leaders. Tijdens zijn praktische masterclass in marketingcafé online deelt hij dé e-mailmarketing strategieën om jouw bedrijf te laten groeien.
09.00 – 09.10 uur: Vragenrondje.
09.15 uur: Afsluiting en check-out.

Wij verwachten een grote belangstelling voor deze kosteloze masterclass. Voor een goede interactiviteit geldt een maximum van 50 deelnemers (op volgorde van aanmelding).

Info & aanmelden: https://rhinoz.nl/masterclass-e-mailmarketing

Meld je tijdig aan (uiterlijk 7 sept. 14.00 uur)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *