Stay Future Proof trekt Gijs Mensing aan als Strategy Designer | Next-gen strategiebureau kijkt uit naar explosieve groei

Amsterdam, 7 maart: Stay Future Proof, het Amsterdamse next-gen strategiebureau, verwelkomt Gijs Mensing als strategy designer.  Met ruim 17 jaar ervaring in strategie, innovatie en transformatie, versterkt Stay Future Proof met Gijs haar team voor toekomstige groei.

Gijs werkte de afgelopen jaren onder andere bij ING, PwC en Business Models IncMensing heeft diverse successen op zijn naam staan. Zo stond hij als programma manager aan de wieg van het visie gedreven werken bij ING, hielp hij vele bedrijven bij het formuleren van hun groei strategie (inclusief het naar de markt brengen van innovatieve business modellen) en is hij mede verantwoordelijk voor de groei van innovatie en strategie bureau Business Models Inc in de afgelopen jaren. 

Met de komst van Gijs Mensing maakt Stay Future Proof zich op om komend jaar explosief te groeien. De ambities van het bureau liggen hoog, het beoogt voor het eind van dit jaar een groei van 50% te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *