Solar opent technische XL-groothandel voor sanitair, elektra en duurzame oplossingen in Heerenveen

Heerenveen, 16 februari 2023 – Op donderdag 23 februari opent Solar Nederland officieel de deuren van een nieuw Service Center, een technische groothandel, in Heerenveen. In deze XL-vestiging op Industrieterrein IBF kunnen (elektro)installateurs uit Noord-Nederland terecht voor een breed assortiment technische kwaliteitsproducten en energiebesparende oplossingen. De feestelijke opening wordt verricht door wethouder Hedwich Rinkes en Michel Rohrman, algemeen directeur bij Solar Nederland.

Heerenveen ideale locatie
De ligging van het Solar Service Center XL in Heerenveen is bewust gekozen. Het nieuwe pand aan Icarus 3 op Industrieterrein IBF ligt nabij het knooppunt Heerenveen. Solar is op deze wijze makkelijk en snel bereikbaar vanuit Leeuwarden, Bolsward, Sneek, Lemmer, Drachten en Groningen en fungeert zo als regionaal distributiecentrum voor Noord-Nederland.

“Het geeft de installateur de mogelijkheid om op route naar een project of van een klus zijn voorraad installatiemateriaal direct aan te vullen,” aldus Solar-directeur Michiel Rohrman. “En als installateur kun je bijvoorbeeld warmtepompen, LED-verlichtingspanelen, sanitair en veel gebruikte materialen bij Solar ophalen om ze daarna direct bij klanten te installeren. Dat is ideaal, want de opslagcapaciteit bij een installateur is niet altijd even toereikend.”

Solar Service Center XL
Het nieuwe Service Center biedt naast een groot magazijn ook een ruime shop met een compleet assortiment CV, sanitair en elektra: van A-merken tot artikelen en installatiematerialen van de eigen concepten zoals Solar Plus.

Het Solar Service Center XL zelf is al sinds december vorig jaar open voor klanten uit de regio. Op werkdagen zijn installateurs van 07:00 tot 17:00 uur ook welkom voor persoonlijk en deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing en verduurzaming. Ideaal voor installateurs die druk bezig zijn met duurzaam ondernemen en de energietransitie voor hun klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *