SMART CJM, marktleider in Customer Journey Management oplossingen uit Duitsland breidt uit naar de Benelux!

Stefan Dylka, Co-Founder en CEO van Smart CJM: “We zijn er trots op dat we Renze de Ruiter  binnen hebben kunnen halen als Partner en Managing Director voor ons nieuwe bedrijf in de Benelux. We kennen Renze van zijn vorige opdracht bij Qmatic waar hij de leiding had als VP Sales van Noord-Europa.  He is een bekende en vertrouwde adviseur in de customer journey management business met een enorm netwerk in de markt.  Onder leiding van Renze betreden we de Benelux markt met het gezamenlijk opgerichte Smart CJM BV.  We wensen Renze en zijn team een vlotte start en groot succes!” 

“Omdat onze oplossing is gebaseerd  op een schaalbare Microsoft-architectuur die is ontworpen voor SaaS- en On-Premises-installaties bij ondernemingen met honderden vestigingen  en overheids-, zorg- of retailinstellingen van elke omvang, kan deze snel worden aangepast en geschaald naar de lokale behoeften van nieuwe markten. Ons agile softwareontwikkelingsteam leert elke dag van nieuwe klantvragen en wil onze oplossing in de toekomst verbeteren.” Thomas Föcking, mede-oprichter en CDO van Smart CJM. 

Smart CJM opent in april haar kantoor in Alphen aan den Rijn en bedient van hieruit de markt in de Benelux. 

Renze zal als DGA de expansie in de Benelux-markt regisseren: “Samen met de oprichters van Smart CJM hebben we ambitieuze groeidoelstellingen gedefinieerd die, gezien ons geavanceerde, innovatieve en betrouwbare platform, zeker zullen slagen, net zoals we uitstekende vooruitgang boeken in andere landen waar Smart CJM al langere tijd succesvol actief is.  

Smart CJM GmbH is in 2019 in Duitsland opgericht en is binnen 2,5 jaar uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Naast uitbreiding naar Frankrijk (Parijs), de Verenigde Staten (NYC) en Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), is het nu de beurt aan de Benelux om de snelle groei van Smart CJM verder te ondersteunen. 

Wilt u meer weten over de oplossingen die nu als alternatief worden beschouwd op het gebied van Klanten Begeleidingssystemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! “ 

 

Hartelijke groet, 

 

Namens het team van Smart-CJM BV 

Renze de Ruiter 

 

E-mail: Renze.deRuiter@smart-cjm.com 

Mobiel: +31638822832 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *