ROX behaalt ISO 27001 certificaat

Persbericht – ROX Digital Agency heeft onlangs het ISO 27001 certificaat behaald. ROX voldoet hierdoor aan de internationale norm die de specificatie biedt voor een best-practice informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS). Het behalen van dit certificaat was voor ROX een belangrijke doelstelling.

De ISO 27001-standaard bevat duidelijke richtlijnen over hoe moderne organisaties hun informatie en data moeten beheren. Dankzij ISO 27001 toont ROX aan dat data veilig wordt verwerkt en daarmee voldoet aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

“Betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten staan bij ROX hoog in het vaandel en ik ben er dan ook van overtuigd dat we onze klanten beter kunnen bedienen op het moment dat we aan de hoogste security standaarden voldoen.” stelt Eric Overklift Vaupel Kleijn, CTO van ROX. “Met het behalen van het ISO 27001 certificaat, tonen we aan dat we de juiste maatregelen treffen tegen informatiebeveiligingsrisico’s. Het is een prachtige mijlpaal die onze groei en professionalisering kenmerkt.”

Over ROX: ROX creëert technisch gedreven, schaalbare software voor een snel veranderende wereld. Als digital agency zijn ze gedreven om hun expertise in te zetten voor de technische ontwikkeling en digitalisering van partners en klanten als Heijmans, Prominent en De Rijksoverheid. ROX biedt een uitgebreid aanbod aan diensten, vaardigheden en oplossingen voor het verbeteren en uitbreiden van software. Meer informatie op www.rox.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *