QWIKR® Professional introduceert de nieuwste schoonmaakdoeken voor de professionele schoonmaak!

De slimme en duurzame Freshtex™ doeken komen uit een Nederlandse fabriek.
Nieuw in de markt: het Hollandse merk QWIKR®. Dit kwaliteitsmerk voor schoonmaakprofessionals heeft een heldere belofte: Een langdurig fris en hygiënisch resultaat.

We willen je niet storen met saaie verhalen, maar soms komt er iets nieuws voorbij wat je niet mag missen. QWIKR® professional; speciaal voor de zorg en instellingen, is zo’n verhaal.

Wij willen onze hulp aanbieden aan de mensen in de zorg die verantwoordelijk zijn voor het hygiënisch schoonmaken van de omgeving waar patiënten, cliënten en ouderen verblijven. De afgelopen jaren heeft de innovatie op het gebied van microvezel stil gestaan, tot nu!
QWIKR® is bedacht met de schoonmakers voor de schoonmakers, want de schoonmaak professionals verdienen het beste materiaal.

De schoonmaak producten die QWIKR® heeft ontwikkeld zijn met niets te vergelijken. De doelstelling is om producten te ontwikkelen waarmee Hygiënischer, Beter en Sneller kan worden gewerkt met als resultaat een langere frisheid van de behandelende oppervlaktes. Kwaliteit is waar wij in geloven en waar wij als QWIKR® voor staan.

De QWIKR® Freshtex™ schoonmaak doeken zijn ontwikkeld vanuit de behoefte van de schoonmaker naar de volgende resultaten:
Q Makkelijk hanteerbaar, streeploos schoonmaken, speciaal voor gladde oppervlaktes.
Q Hygiënisch schoonmaken van ruwe oppervlakken.
Q Eco doek, ecologisch en voorzien van het Nordic Swan label
Q Alleskunner, zowel geschikt voor gladde als ruwe oppervlaktes
Q De vloer mop met Freshtex™ materiaal, maakt snel en streeploos schoon

DUURZAAM
Het zijn de details die QWIKR® onderscheiden en het premium maken. Zo zijn de Freshtex™ schoonmaakdoeken uniek qua formaat en afgestemd op de gebruiker, de doeken van QWIKR® zijn uniek en dankzij de speciale fabricage afgestemd op het te behalen resultaat, duurzaam en ontelbare malen wasbaar.

De kleuren zijn (als bekend vanuit de H.A.C.C.P. voorschriften) verfrissend, karaktervol soms met een verrassend gekarteld of gezoomd randje.

QWIKR® geeft je eindelijk een keuze als je werkelijk wilt innoveren voor de hulp aan je schoonmakers en hygiënischer schoon te maken objecten. Wij zijn te vinden via: www.Qwikr-professional.nl

Neem contact op met onze verkoopadviseur Victor via +316 2027 4937 en maak kennis met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *