Professionele betaalbare HR-dienstverlening voor het MKB

PERSBERICHT 

Lancering DURF Company 2 februari jl. 

17-2-2021, Dordrecht

DURF Company maakt HR-dienstverlening betaalbaar voor het MKB

Dinsdag 2 februari is DURF Company gelanceerd: een nieuw HR-bedrijf volledig gericht op het MKB. DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening bereikbaar voor het midden-en kleinbedrijf. Harry de Groot en Robert-Jan Jonker verwezenlijken hiermee hun droom. “Wij hebben onze kennis van HR-zaken en ondernemerschap gebundeld waarmee wij waarde toevoegen aan Ondernemend Nederland.”

Professionele HR-partner

DURF Company maakt het mogelijk zorgeloos HR-zaken te regelen tegen een scherpe prijs. Met een team van enthousiaste HR-specialisten, gecombineerd met een online HR-portal en gestandaardiseerde workflows en sjablonen regelen en beheren zij personeelszaken. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke inzet en het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dat is DURF Company: scherp geprijsd, deskundig en betrouwbaar. 

Daarnaast leveren ze HR-dienstverlening op projectbasis en HR-interim support. Hiermee helpen zij ondernemers praktisch en duurzaam vooruit bij personeelsgerelateerde projecten en vervanging of invulling van een rol bij uiteenlopende situaties.

Hart voor ondernemers

Zij zagen dat, in tegenstelling tot grote organisaties, het voor veel MKB-bedrijven een hele uitdaging is om personeelszaken goed te regelen èn op de hoogte te blijven van HR wet- en regelgeving. DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening toegankelijk en betaalbaar het midden- en kleinbedrijf. Wij regelen en beheren alles rondom personeelszaken en ondernemers krijgen zo meer tijd om te werken aan hun bedrijf. 

Toegevoegde waarde

Uit ervaring weten Robert-Jan (ervaren ondernemer) en Harry (HR-professional) hoe complex en tijdrovend HR-zaken zijn. “Verkeerde beslissingen kunnen grote gevolgen hebben: we zien dat er vaak beperkte kennis in huis is om een goed beeld te hebben wat kan, wat mag en wat moet.”

Op basis van creatieve, passende oplossingen helpen zij ondernemers bij hun ambities door HR-taken op zich te nemen. “Wij regelen en beheren online en offline alles rondom jouw medewerkers op uur basis of voor een vast bedrag per maand per medewerker.”

Wij zorgen voor focus bij ondernemers die durven.

======================================================================

Robert-Jan Jonker

Partner

078-8443449

robert-jan.jonker@durfcompany.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *