Prestato: de nieuwe groeimotor voor het MKB

Vanaf 1 juli ‘21 is Prestato beschikbaar in Nederland. De slimme oplossingen van Prestato helpen de ondernemer aan meer omzet, betere cashflow, groter online bereik, sterkere klantenbinding en efficiënter werken.

 

Prestato biedt een complete all-in-one bedrijfsmanagement tool waarmee de ondernemer overzicht houdt op zijn business en kan excelleren. Prestato wordt in abonnementsvorm aangeboden: de ondernemer kan direct van start, er zijn geen implementatie kosten en door zijn gebruiksvriendelijkheid is het gemakkelijk te gebruiken. De inbegrepen support, onboarding en coaching zorgt ervoor dat de ondernemer niet alleen zorgeloos van start kan, maar continu geholpen wordt met inspirerende campagnes en advies.

 

Productmanager Patrick Bongaerts zegt hierover: “Ik ben verheugd en trots om Prestato in Nederland te introduceren. Aangezien Prestato de nieuwe, innovatieve en slimme tool is die direct leidt tot een betere business, kunnen we niet wachten om dit aan het MKB aan te bieden. Samen met sterke partners kunnen we met deze best-of-breed oplossing het verschil maken”

 

De marketing automation functionaliteit zorgt dat je alles uit je bestaande klanten haalt. Geautomatiseerde campagnes geven de klant op het juiste moment, met de juiste boodschap, perfecte aandacht. De online marketingtool zorgt voor optimale online zichtbaarheid en vindbaarheid. Met een druk op de knop publiceer je je eigen campagne op alle social media platformen en hou je de traffic en conversie haarscherp in het zicht.

 

De verkoop- en betaalfunctionaliteit zorgt voor een geautomatiseerde ‘order to cash’ workflow. Gemakkelijk akkoord vragen op een offerte en het meezenden van een betaallink bij de factuur, maken het betaalproces laagdrempelig, gemakkelijk en laat de kassa sneller rinkelen.

 

De slimme agenda functionaliteit zorgt ervoor dat je agenda online gevuld kan worden door je klant. Je kunt de agenda functie integreren met je website, of een landingspagina opstellen waardoor je klant 24/7 een afspraak kan maken, en de agenda automatische gevuld wordt. De automatische verstuurde herinneringen per email en SMS verminderen de no-shows. 

 

Prestato is een bewezen, ‘best-of-breed’ oplossing waarbij de krachten van wereldspelers op het gebied van customer engagement en online presence worden gebundeld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *