Pimm Solutions doneert aan Stichting Jarige Job

Rotterdam, 14 juli 2021 – Pimm Solutions heeft vorige week cadeautjes ter waarde van €4.000,- euro en een geldbedrag van €1.000,- gedoneerd aan Stichting Jarige Job. “Fijn om een bijdrage te kunnen doen aan een organisatie die zich inzet voor kinderen die opgroeien in armoede”, aldus Rick van Nispen, Managing Director en oprichter van Pimm Solutions. “Elk kind verdient het om tijdens zijn of haar verjaardag in het zonnetje gezet te worden.”

In Nederland kunnen ieder jaar tienduizenden kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat daar simpelweg geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. “Wij verwachten dit jaar nóg meer kinderen blij te maken dan vorig jaar. Toen hebben we 80.000 boxen uitgedeeld,” vertelt Timo de Goede, Operations Manager bij Stichting Jarige Job. “Daar kunnen we donaties van bedrijven zoals Pimm Solutions goed bij gebruiken.”

Items voor verjaardagsboxen
Barbie, Playmobil en nog heel veel meer. Pimm Solutions doneert cadeautjes voor kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen. Stichting Jarige Job gebruikt deze items om er complete verjaardagsboxen van te maken. Hier zit alles in wat nodig is voor een echte verjaardag, voor zowel thuis als op school.

Appel valt niet ver van de boom
“Ook wij maken, net als Stichting Jarige Job, graag een feestje door het geven van een cadeautje,” vertelt Rick. Alleen doet Pimm Solutions dit op de zakelijke markt via hun eigen platform. “Dat er zoveel kinderen in armoede leven in Nederland, daar schrikken wij van. Gelukkig kunnen we op deze manier bijdragen aan een onvergetelijke verjaardag.”

Gelddonatie dankzij succesvolle actie
Naast cadeautjes, doneert Pimm Solutions ook een geldbedrag. “Om onze zakelijke relaties te bedanken voor het afgelopen jaar, hebben wij in januari een Kies je geschenk shop gebouwd,” legt Rick uit. In deze shop mochten relaties kiezen uit verschillende geschenken of ze konden een donatie doen van 25 euro aan Stichting Jarige Job. “Het is mooi om te zien dat er massaal gekozen werd voor een donatie aan dit fantastische doel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *