Persbericht: Groen Licht met Omgevingsvergunning voor Natuur Resort Petrea

Persbericht: Groen Licht met Omgevingsvergunning voor Natuur Resort Petrea

Petrea heeft officieel de omgevingsvergunning verkregen voor de bouw van een natuur resort bij Wapenveld, op een van de mooiste stukjes Veluwe. Met de verlening van de vergunning wordt een belangrijke stap gezet richting de realisatie van een uniek project dat een breed publiek aanspreekt, van gezinnen tot bedrijven.

Petrea is diep dankbaar voor de steun en medewerking van lokale gemeenschappen en organisaties, waaronder waaronder de Gemeente Heerde , Provincie Gelderland,
Geldersch Landschap & Kasteelen, Stichting Recreatie Wapenveld (SRW), de Dorpsraad en de gemeente Hattum. Hun bijdrage was cruciaal in het verwezenlijken van dit project. Speciale erkenning gaat uit naar de heer Philip Vencken, wier visionaire inzichten aan de basis stonden van het concept van Petrea.

Het resort zal bestaan uit 77 zorgvuldig ontworpen eenheden, waaronder bosvilla’s en panorama appartementen. Deze zijn allemaal ontworpen met het oog op minimale impact op het omringende landschap, waarbij een groot deel van het land teruggegeven wordt aan de natuur. Petrea wordt vormgegeven rondom een centraal hoofdgebouw, waar onder andere wellnessfaciliteiten, vergaderzalen en een restaurant gerealiseerd worden.

Initiatiefnemers Robin en Henk Stol uiten hun enthousiasme: “Dit moment voelt als een bekroning op jaren van toewijding en samenwerking. Samen met ons team zijn we ongelooflijk trots dat we deze unieke bestemming in de markt gaan zetten. “Natuur Resort Petrea belooft niet alleen een toevluchtsoord te worden voor liefhebbers van rust en natuur, maar biedt ook een scala aan mogelijkheden voor het bedrijfsleven.”

Petrea verheugt zich om samen met de partners, waaronder Vakwerk Architecten, bouwbedrijf Giesbers, Blom Interieurs, Stijlvol Wellness, onze ecoloog Ronald Buiting en Headsprung voor de marketing, dit project verder voort te zetten.

Gei╠łnteresseerden worden uitgenodigd om meer informatie te zoeken en zich te registreren via de website petrea.nl.

Petrea kijkt uit naar de start van de bouw en het verwelkomen van de eerste gasten, die de unieke ervaring van Natuur Resort Petrea zelf zullen gaan ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *