Onthulling Makersfabriek – Het nieuwe innovatiehart van Zwolle

ZWOLLE – Morgen, donderdag 13 juni, wordt de naam en het logo van de nieuwste campus in Zwolle onthuld: de Makersfabriek. Dit voormalige Philips terrein is getransformeerd tot een bruisende ontmoetingsplaats waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten.

Vindingrijk Zwolle

Onze plek is geladen met geschiedenis. Van de echo’s van Philips tot de levendige vernieuwing die nu pulseert door de Makersfabriek. Dit is een plek waar de oude geest van innovatie voortleeft in elke nieuwe creatie. Hier, in dit bruisende hart van techniek en transitie, smelten oude structuren samen met nieuwe ideeën en wordt duurzaamheid verweven met vernieuwing.

De Makersfabriek

De Makersfabriek is meer dan een fysieke locatie. Het is een kweekvijver voor de pioniers van morgen. Samen vormen ondernemers, studenten en creatievelingen een dynamische gemeenschap die zich inzet om de wereld te verbeteren. Hier ligt de nadruk op ondernemerschap in transitie, waarbij elke vorm van innovatie en vooruitgang gericht is op het realiseren van tastbare verandering. Welkom bij Makersfabriek, het terrein voor techniek en transitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *