Ondernemerspakket voor betaalbaar juridisch advies wint aan populariteit

URMOND – Het ‘ondernemerspakket’ ontworpen om ondernemers toegankelijk en betaalbaar juridisch advies te bieden, wint gestaag aan populariteit.

Elnet Coumans, bedrijfsjurist en eigenaar van Coumans Juristen, concludeert op basis van haar ervaring van het afgelopen jaar dat steeds meer ondernemers de keuze maken voor het ondernemerspakket. Het ondernemerspakket biedt ondernemers vijf uur kwalitatief hoogwaardige juridische ondersteuning tegen een sterk gereduceerde prijs.

Ondanks dat elke ondernemer op enig moment behoefte heeft aan juridisch advies, blijkt de (financiële) drempel bij ondernemers om juridische ondersteuning in te winnen, vaak hoog. Elnet Coumans stelt dat het ondernemerspakket deze drempel wegneemt.

Maar er is meer: spontane juridische ondersteuning en preventie.

Het ondernemerspakket resulteert bovendien in een spontane vraag naar meer juridische ondersteuning. Ondernemers die gebruik maakten van het ondernemerspakket keren na de vijf uur juridische ondersteuning niet alleen terug om bestaande juridische problemen op te lossen, maar vooral om toekomstige uitdagingen te voorkomen.

Elnet Coumans benadrukt: “De kennismaking door de ondernemer met het ondernemerspakket verwijdert niet alleen de drempel om juridische ondersteuning te vragen maar creëert ook bewustwording over de meerwaarde van betaalbare en hoogwaardige juridische dienstverlening. Dit draagt bij aan een effectievere bedrijfsvoering en risicobeheersing voor de ondernemer.”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elnet Coumans.

Telefoonnummer: 06-123 18 244

E-mail: coumans@coumansjuristen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *