Onderdelenbalie.nl levert nu ook reserve-onderdelen grondverzetmachines

Eenvoudiger en sneller onderhouden en repareren van (mini-)graafmachines en (mini-)shovels kan nu met het online assortiment reserve-onderdelen bij Onderdelenbalie.nl.

Voor alle gangbare kleine grondverzetmachine merken zoals Kubota, Caterpillar, Bobcat, JCB, Takeuchi, Yanmar enz. zijn in de webshop de vervangingsonderdelen eenvoudig te vinden en bestellen. Met de 24- of 48-uurslevering in Nederland en België kan de machine weer snel ingezet worden.

Het assortiment bestaat ondermeer uit filters, cabineruiten, pennen en bussen voor de graafarm, rijwerkonderdelen, motoronderdelen enz..

“Al enkele jaren krijgen wij steeds meer vragen van onze klanten of wij ook voor hun graafmachines en shovels reserve-onderdelen kunnen leveren”. “Vaak zijn dit hoveniers, bouwbedrijven of agrarische bedrijven die voor bijvoorbeeld hun hoogwerker al klant bij ons zijn” vertelt Marco Haakman (directeur Onderdelenbalie.nl).  “Na een lange periode die nodig was voor het samenstellen van het juiste assortiment en het trainen van onze medewerkers, zijn wij blij dat we nu ook bij deze machine onze klanten kunnen helpen”.

Onderdelenbalie.nl gevestigd in Nijmegen, verkoop al 15 jaar reserve-onderdelen voor heftrucks en palletwagens. Het assortiment met vervangingsonderdelen heeft zich ondertussen uitgebreid naar verbrandingsmotoren, veegmachines, hoogwerkers enz..

Meer informatie over Onderdelenbalie.nl en grondverzetmachine reserve-onderdelen is te vinden op www.onderdelenbalie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *