Odorme.com wil geurbeleving voor iedereen toegankelijk maken.

Odorme.com wil geurbeleving voor iedereen toegankelijk maken en beschouwt zichzelf toonaangevend als het gaat om geurbeleving en geurmarketing. De basis hiervoor wordt gevormd door onze onderhoudsvrije geursystemen. Hiermee zijn dure service en onderhoudscontracten direct verleden tijd! OdorMe gevestigd in hun bedrijfspand in Harderwijk (Stephensonstraat 3A op bedrijventerrein Lorentz I) waar zei beschikken over een eigen kantoor, productielijn en een unieke belevingsruimte waar je geurreis begint op het gebeid van geurbeleving.  

 

 

 

 

Oprichter en eigenaar Bart Janssens: De toekomst van de geurindustrie is volop in ontwikkeling. We kijken ernaar uit om te groeien en te innoveren door manieren te vinden om geur te gebruiken en op te nemen in alle aspecten van het leven en het bedrijfsleven

De toekomst van geur is aangebroken   

Primair richt Odorme.com zich op twee segmenten; een gezonde geuroplossing bieden voor woningen en bedrijven. Door het gebruik van onze onderhoudsvrije geursystemen en hoogwaardige aroma’s streven we ernaar de ongelooflijke voordelen van wat geuren met je doen verder uit te breiden. Of het nu gaat om het toevoegen van een geur om de verkoop te stimuleren, de meerwaarde te vergroten of om gevoelens van vertrouwen en kalmte te stimuleren – geur is een krachtig hulpmiddel dat op grote schaal onderbenut wordt.

Meer weten? 

Geurbeleving en geurmarketing is geschikt voor elk type interieur en elk soort bedrijf. Wilt u weten hoe geur toegepast kan worden in uw situatie? Of wilt u advies over de juiste geur? Dan kunt u altijd contact opnemen met OdorMe voor meer informatie of een kennismaking. Of plan een afspraak bij ons op kantoor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *